Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Marzenaka 23:29, 25 maj 2017

No proszę jaka zmiana! Bardzo fajnie wyszło. Dobrze w to sobie wymyśliłaś.
Gruszka_na_w... 00:10, 26 maj 2017

Bardzo lubię oglądać takie równiutko rosnące rzędy w warzywniku. I zawsze jestem zaskoczona, kiedy nagle, nie wiedzieć kiedy, wszystko się zlewa w jedno.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Iwk4 07:18, 26 maj 2017

Super. Pory równiutko posadzone. Ja zawsze mam problem z tymi malenkimi nitkami przy sadzeniu.
Makusia 08:27, 26 maj 2017

Iwka Francja elegancja... Poczekaj, aż się doczekasz i betonowe kule dojdą Choć niekoniecznie w warzywniku

Angelika mam tylko nadzieję, że ja będę podmiotem wyżerającym, a nie robactwo tudzież inne nie ssaki

AniuCh, co Ty się martwisz! Ja się skupiłam na warzywniku, a reszta zarasta, że normalnie wstyd mi, nawet przed ekipami, które prace wokół domu wykonują. Pocieszam się tylko, że facet na takie rzeczy, jak chwasty średnio uwagę zwraca

Elu cieszy mnie ta nagła zmiana decyzji u cisa Glediczja, która stała w donicy całą zimę, nawet nie zadołowana również żyje....ktoś chce glediczję?

Marzenko dziękuje- otuchy dodają Wasze pochwały, a jakoś czuję potrzebę serdecznego słowa ostatnimi czasy....

HAniu doskonale wiem, o czym mówisz- ja oglądam te równiutkie rzędy u innych i zawsze podziwiam, bo u siebie zauważam tylko dwa stadia- albo nie ma jeszcze nic, tudzież niemal nic, albo już nie ogarniam grządek

Iwonko, to akurat cebulka Pory jak sadziłam (są w innej skrzyni), to rzeczywiście były kurdupelki wiotkie w dodatku i bliższe wyglądem szczypiorkowi
AnnaCh 08:34, 26 maj 2017

Martusiu, na bank nie zwracają uwagi, nie łam się
Wczoraj trochę pieliłam, podjeżdża mój sąsiad i mówi, że ja znowu coś robię, a ja mu na to, że u nich komunia w niedzielę, to muszę troszkę u siebie ogarnąć Śmiał się, ale ja tak na poważnie, więc rozumiem ten lęk, że inni zobaczą te chwasty M musi jutro trawnik skosić, coby w niedzielę choć trawnik u mnie ładnie wyglądał
Toszka 08:50, 26 maj 2017

Fajnie warzywniak wygląda. Ale to już wiesz
Ogród ogarniesz - długie życie przed tobą. Masz czas
natka098 08:59, 26 maj 2017

Ja z moją szybkością pielenia nim skończę to już tam gdzie zaczynałam są nowe

ren133 09:12, 26 maj 2017

MArta No szacun za skrzynie ... nie dosć, że pięknie wyszło to jeszcze suuuper obsadzone!!!
alis 09:56, 26 maj 2017

Makusia napisał(a)
Dla Alicji transformacja mojego warzywnika i nieszczęsny płotek...

1. stan pierwotny

2. stan przejściowy

3. stan aktualny:

Transformacja udana, super teraz warzywnik się prezentuje, a płotek chyba kolorystycznie do skrzyń dobrany
Marti, płotek wieczny nie jest możesz swobodnie posadzić jakieś rośliny przed nim, z czasem płotek sam wyleci, masz tam sporo miejsca jeszcze
Lulilaj 10:23, 26 maj 2017

Ale ładny warzywniak . Pielenie w takich skrzyniach to pewnie będzie czysta przyjemność...