Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

DorKa 11:06, 16 kwi 2018

widzę qurcze chyba jednak pod nigrami faktycznie hortki najlepsze..Dzięki za fotkę . A gdzie przepraszam z tego sezonu ?
eVka 11:36, 16 kwi 2018

DorKa napisał(a)

Rączek nie ma ? Co to nie wie,że kobiecie w ogrodzie to tak jak chłopu przy meczu przeszkadzać nie wolno ?

Hehehe padnę!!! I uzyje przy najbliższej okazji, tym bardziej, że mecze to u niego świętość
Akurat mój dzień wypadał kąpania więc nie ma zmiłuj
eVka 11:37, 16 kwi 2018

mrokasia napisał(a)

Co Ty, sami chcieli .
To przecież nie będę odmawiać .

No jak chcieli to broń boże zabronić hehehe tacy goście to skarb!
eVka 11:38, 16 kwi 2018

DorKa napisał(a)
widzę qurcze chyba jednak pod nigrami faktycznie hortki najlepsze..Dzięki za fotkę . A gdzie przepraszam z tego sezonu ?

No nie mam kiedy jak juz lecę na gród to nie w głowie mi zdęcia! Robię sto rzeczy na raz i ciągle w tyle mnósto roboty. Ale obiecuję że jak się ogarnę i powsadzam zakupy to porobię
Magleska 21:02, 16 kwi 2018

jestem ....,przeczytałam zaległości ....
.ciekawa jestem tych nasadzeń Twoich

w wyborze ,czy żwirek czy kora .....nie pomogę
musiasz sama wybrać co lepsze dla Ciebie
odkurzacz do liści jest potrzebny przy żwirku i wtedy nie ma problemu ze sprzątaniem ścinek buksowych

czekam cierpliwie na fotki
eVka 09:32, 18 kwi 2018

Magleska napisał(a)
jestem ....,przeczytałam zaległości ....
.ciekawa jestem tych nasadzeń Twoich

w wyborze ,czy żwirek czy kora .....nie pomogę
musiasz sama wybrać co lepsze dla Ciebie
odkurzacz do liści jest potrzebny przy żwirku i wtedy nie ma problemu ze sprzątaniem ścinek buksowych

czekam cierpliwie na fotki

Odkurzacz kupię tez co polecałaś kiedyś jeszcze musze grys ogarnąć, gdzie kupić małą ilość, bo juz mi się skończył.

Polecę dzisiaj lub jutro po migdałki i brzozy doorenbos, kupiłam wprawdzie już trzy sztuki ale lasek brzozowy mi się zamarzył i chyba dokupię kolejne trzy.
Wrzośce nie wsadziłam, bo nie mam kiedy a w piątek tona roślin nowych dojedzie, szykuje się pracowity weekend...
DorKa 09:42, 18 kwi 2018

Woow ale będzie weekendzik No to w poniedziałek już liczę na zdjęcia Przyjemnej i owocnej pracy!
eVka 09:50, 18 kwi 2018

DorKa napisał(a)
Woow ale będzie weekendzik No to w poniedziałek już liczę na zdjęcia Przyjemnej i owocnej pracy!

Kochana, ja bym już leciała do domu ale nie ma jak się wyrwać z roboty i popołudnia ostatnio tez zajęte dodatkową pracą trzeba jakoś zarobić na te nowe chciejstwa ogrodowe
szału nie będzie ani wielkich zmian, kupiłąm sporo traw i bylin do rabat buksowych. niby dużo ale jak się wsadzi to ledwo widac
eVka 17:49, 18 kwi 2018

Wracając z centrum do domu napatoczyłam się na placyk handlowy i straganów ogrodniczy. Bardzo miły i obeznany w roślinach Pan, niezwykle miłe ceny i tak oto nagle stałam się posiadacZką pięknych żółtych rodków jakuszimańskich, azalii japońskich i hortensji limek.
Wzbogaca wrzosowisko na tyłach. Limki jeszcze nie wiem gdzie upchnę, ale spore okazy po 10 zł, żal było nie brać
mrokasia 18:37, 18 kwi 2018

effka napisał(a)

Wrzośce nie wsadziłam, bo nie mam kiedy a w piątek tona roślin nowych dojedzie, szykuje się pracowity weekend...

To Ty rośliny na tony kupujesz???? Kobieto!!!