Okolice B-B południe szkółka okoliczna jakbyś potrzebowała namiary ,to na priv Ci wyślę większość sadzonek po dyszce
Daj znać ,czy podoba Ci się nożyk ? Mam nadzieję ,że się nie zawiedziesz ja przy desce tnę te kanty
Oj ci mężczyźni jak dzieci... Ewa Ty będziesz kładła chodnik u siebie, może warto zainwestować w droższy i pewnie ładniejszy. Ja mam działkę, która nie wiadomo jak długo bedzie w moim posiadaniu. Miasto (sopot) znajdzie inwestora a nam zaplaci odszkodowanie i fora ze dwora. Szkoda mi wydawać kasę. Bo może to nastąpić szybciej niż się spodziewam. Wtedy zapłaczę się na śmierć
Oj B-B to kawał drogi ode mnie. Ale jak bym miała dostawczaka to w mig bym jechała po takie okazje. Z małym autem się nie opłaca niestety.
Dam znać z nożykiem na bank
Oj naprawdę tak może być z działką? Strasznie to smutne, ktoś całymi latami pielęgnuje swój kawałeczek zieleni a tu nagle koniec
No tak ale miasta tym bardziej takie jak Sopot każdy m2 przeliczaja na pieniądze.
Drogi chodnik bym chciała ale już boję się mężowi wychylać po tysiące idą w ogród i boję się, że w końcu się wkurzy (żeby nie było zarabiamy po równo i nie jestem na jego garnuszku) ale... może go urobię jak zawsze hehe
Trzymam kciuki co by włodarze Sopotu w spokoju twoja działeczkę zostawili!
Ewa zagadać panów ze szkółek potrafisz to męża tym bardziej urobisz jak nie prośbą to groźbą. Pewnie się wkurzy ale tylko na chwilę. Potem zobaczy piękny chodnik i mu minie. Mam nadzieję że działkę będę miała jeszcze bardzo długo ale jeśli nie to trudno. Wtedy kupię kawałek ziemi, oczywiście jak dostane kredyt ale póki co cieszę się tą działką.
W sprawie malin: tak rozłażą się, szczególnie te tzw. letnie. Płytko pod ziemią, ale potrafią wyrosnąć np. metr dalej. Ja zaczęłam w tym roku stosować ograniczniki, gdy odrosty zajęły mi rabatę z cebulą i marchwią.