Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Lulilaj 21:31, 08 lis 2017

Co do malin to próba nie strzelba . Też bym tak zrobiła. Zresztą nie wiem czy w związku z reorganizacją mojego warzywnika też nie czeka mnie przesadzanie

Co do sadzenia wrzosów nie pomogę ale będę kibicować
eVka 21:57, 08 lis 2017

Lulilaj napisał(a)
Co do malin to próba nie strzelba . Też bym tak zrobiła. Zresztą nie wiem czy w związku z reorganizacją mojego warzywnika też nie czeka mnie przesadzanie

Co do sadzenia wrzosów nie pomogę ale będę kibicować

Masz rację Asiu przesadzę, sadzonki po 5 zł były, nawet jak się nie udadzą mała strata
Z wrzosami też chyba zaryzykuję, bo ja w gorącej wodzie kąpana i jak pomysł jakiś nowy jest od razu chciałam bym go realizować.
Dziękuję za kibicowanie!!!
DorKa 08:20, 09 lis 2017

effka napisał(a)

Z wrzosami też chyba zaryzykuję, bo ja w gorącej wodzie kąpana i jak pomysł jakiś nowy jest od razu chciałam bym go realizować.
Dziękuję za kibicowanie!!!

oj jak ja Cię rozumiem też bym sadziła
eVka 13:48, 09 lis 2017

DorKa napisał(a)

oj jak ja Cię rozumiem też bym sadziła

jutro juz piatek, będzie się działo bo mam WOLNE!!! śliwy wiśniowe z rana odbieram, wrzosy dokupię i jeszcze jedną sosnę bośniacką dokupiłam (mam dwie, są piękne).
DorKa 14:18, 09 lis 2017

effka napisał(a)

jutro juz piatek, będzie się działo bo mam WOLNE!!! śliwy wiśniowe z rana odbieram, wrzosy dokupię i jeszcze jedną sosnę bośniacką dokupiłam (mam dwie, są piękne).

dlaczego wszyscy dookoła mają jutro wolne zakasaj rękawy i powodzenia! Czekamy na fotki
eVka 15:32, 09 lis 2017

DorKa napisał(a)

dlaczego wszyscy dookoła mają jutro wolne zakasaj rękawy i powodzenia! Czekamy na fotki

Odbieramy za to, że w sobotę święto. Akurat mi pasuje, bo mam robote w ogrodzie, ale większośc ludzi niezadowolona, bo woleliby w innym dniu sobie to odebrać.
Magleska 17:25, 09 lis 2017

effka napisał(a)

To jutro wielkie prace w planie super ..... będę z pracy podglądać ,jak dam radę ,a jak nie ,to wieczorkiem wpadnę .....
eVka 18:15, 09 lis 2017

Magleska napisał(a)

To jutro wielkie prace w planie super ..... będę z pracy podglądać ,jak dam radę ,a jak nie ,to wieczorkiem wpadnę .....

Będę na bieżąco focić Od razu po posadzeniu obkoruję rabaty to lepiej na fotach wyjdą
Dzięki za podglądanie
szemusia 20:02, 09 lis 2017

Doczytałam, że kupiłaś pisardii. Szczepione czy wyprowadzone?
Ja z kolei tych szukam

Pogody na jutro życze
eVka 21:27, 09 lis 2017

szemusia napisał(a)
Doczytałam, że kupiłaś pisardii. Szczepione czy wyprowadzone?
Ja z kolei tych szukam

Pogody na jutro życze

Beatko, kupiłam takie krzaki mozna powiedzieć, ani szczepione ani wyprowadzone. Będę obcinać gałązki boczne, tak aby sama wyprowadzić pieniek i u góry koronę. Szczepione są za niskie, bo mi zależy na tym, żeby korona była na wysokości ok. 2,5 m a szczepione są z reguły 1,5-2 m. Były piękne wyprowadzone bardzo wysokie, ale kosztowały ok. 150 zł za szt. a ja dałam za moje 45zł za szt....