Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tajemniczy Ogród

Tajemniczy Ogród

eVka 12:21, 30 paź 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

To dobry pomysł, większość paproci lubi kwaśną ziemię więc będzie im dobrze przy rodkach. Kupuj, potem nie będzie, a przyszły tydzień ma być ładny

Ehehe masz rację
Zana 13:35, 30 paź 2019

A wiesz, że właśnie miałam do Ciebie pisać w tej sprawie, bo mnie już zaniepokoił ten przedłużający się okres oczekiwania, dobrze, że piszesz, poczekam cierpliwie.
To teraz rozpiszemy konkurs na otoczenie naszego ciurkadełka Choć mam obawy, że przegrałabym z kretesem. Mogłabyś coś podziałać, miałabym z kogo zżynać Ale fajnie będzie patrzeć u Ciebie, no nieźle wyszło Jeszcze sobie dokupię te piękne donice

Kochana, to chyba ja będę od Ciebie zżynać. Tak jak już kiedyś pisałam moje ciurkadełko miało być w różach, ale róże nie chcą współpracować, trzeba zmienić nasadzenia. Tak więc niewykluczone, że będziemy miały baaardzo podobne rabaty ciurkadełkowe.
Brzozowadzie... 14:53, 30 paź 2019

Zana napisał(a)

Kochana, to chyba ja będę od Ciebie zżynać. Tak jak już kiedyś pisałam moje ciurkadełko miało być w różach, ale róże nie chcą współpracować, trzeba zmienić nasadzenia. Tak więc niewykluczone, że będziemy miały baaardzo podobne rabaty ciurkadełkowe.

I dobrze Tylko moja rabata ciurkadełkowa miała być cienista, a po wycięciu czeremchy stała się mega słoneczna Może by tam różę wcisnąć?
Brzozowadzie... 14:59, 30 paź 2019

Właśnie wróciłam, kolejne 17 doniczek wsadzone na przytarasową. Ach, żeby równie łatwo się sadziło co zamawia Nie powiem, co mruczałam pod nosem Ale będzie ładnie. Zabrakło mi kilku bodziszków więc od razu domówiłam, przynajmniej to miejsce będzie jako tako zrobione przed zimą, bo reszta rozgrzebana.
mrokasia 15:09, 30 paź 2019

Właśnie wróciłam, kolejne 17 doniczek wsadzone na przytarasową. Ach, żeby równie łatwo się sadziło co zamawia Nie powiem, co mruczałam pod nosem Ale będzie ładnie. Zabrakło mi kilku bodziszków więc od razu domówiłam, przynajmniej to miejsce będzie jako tako zrobione przed zimą, bo reszta rozgrzebana.

Podziwiam szczerze. Choć chyba w ciągu dnia całkiem nieźle jest to można coś porobić. Ja czekam na weekend - trochę chcę posprzątać starą część, wyciąć szałwie i inne suchelce, wyrwać trochę chwastów... No i posadzić buczka na nowej części.
Brzozowadzie... 15:17, 30 paź 2019

mrokasia napisał(a)

Podziwiam szczerze. Choć chyba w ciągu dnia całkiem nieźle jest to można coś porobić. Ja czekam na weekend - trochę chcę posprzątać starą część, wyciąć szałwie i inne suchelce, wyrwać trochę chwastów... No i posadzić buczka na nowej części.

Ja sobie tak organizuję dzień, żeby złapać te półtorej godziny, gdy jest najcieplej, po pracy to już masz pewnie ciemno jak wracasz. Dzisiaj w przyjemnym słońcu sadziłam, tyle dobrego
Helen 06:42, 31 paź 2019

Ha! czyli też masz takie pozytywne doświadczenia z tym sklepem? A miałam obawy, że na koniec sezonu jakiś wypierdki dostanę.

Na razie nie było wtopy, więc polecam
Helen 06:43, 31 paź 2019

Ja sobie tak organizuję dzień, żeby złapać te półtorej godziny, gdy jest najcieplej, po pracy to już masz pewnie ciemno jak wracasz. Dzisiaj w przyjemnym słońcu sadziłam, tyle dobrego

Jak ja Ci zazdroszczę
galgAsia 11:54, 31 paź 2019

Oj, jak ja bym tak chciała... W najlepsze słońce siedzę w robocie. Pokaż, co nasadziłaś
Zana 12:10, 31 paź 2019

Kupiła, posadziła a fotek nie pokazała. Oj niedobra Ty