Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

kwartet 22:56, 26 wrz 2017

No ja się nad tym jesienny nawozem tez zastanawiam , nie za późno teraz?
a z wertykulacją to by jesz można zadziałać, bo u mnie to już sporo filcu widać
może kto mądry podpowie
Magleska 06:02, 27 wrz 2017

Tez pościnałam co brzydkie , skosiłam ,przesadziłam maliny za pergolę i cześć cebulek wkopałam ,jutro może dosadzę resztę i koniec prac na ten sezon ..... może jeszcze wertykulacja i nawóz jesienny i może w końcu przestanę kopać )
mrokasia 11:20, 27 wrz 2017

Wyszłam dziś do ogrodu a tu to jesienne słońce robi taką robotę, że nie mogłam się powstrzymać .
Za domem

JoannaDe 11:20, 27 wrz 2017

Dawaj tą kawe bo muszę ochłonąć
Masz cudny front, cudny!

Jeszcze nie przebrnęłam przez wszystko a już mi się podoba.

Cebulowe powiadacie? Też mam. Skusiłam się na czosnki w l... a posadzić nie bardzo wiem gdzie

Edit: jeszcze chciałam pochwalić akcję ratowania trawnika. Dałaś mi nadzieję że można doprowadzić trawnik do "ładności" bez zakładania na nowo.
mrokasia 11:24, 27 wrz 2017

I przed domem

Anda 11:35, 27 wrz 2017

Slicznie masz. Te trawy przed domem robia dobry robote
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
iwka 12:04, 27 wrz 2017

no ładnie i za domem i przed domem Ta rozplenica jest boska, głupia byłam że w ostatniej chwili z niej zrezygnowałam wiosną będzie moja
Kasya 12:06, 27 wrz 2017

kwartet napisał(a)
No ja się nad tym jesienny nawozem tez zastanawiam , nie za późno teraz?
a z wertykulacją to by jesz można zadziałać, bo u mnie to już sporo filcu widać
może kto mądry podpowie

do konca wrzesnie mozna sypac, tylko pewnie wskazane przemieszac z ziemnia zeby szybciej sie rozpuscil
Kasya 12:08, 27 wrz 2017

mrokasia napisał(a)

no fajne te rozplenice....ale potem rozrastaja sie na szerokosc mocno ?

czy one maja takie ciut jasniejsze liscie czy nie ?
mrokasia 18:27, 27 wrz 2017

JoannaDe napisał(a)
Dawaj tą kawe bo muszę ochłonąć
Masz cudny front, cudny!

Jeszcze nie przebrnęłam przez wszystko a już mi się podoba.

Cebulowe powiadacie? Też mam. Skusiłam się na czosnki w l... a posadzić nie bardzo wiem gdzie

Edit: jeszcze chciałam pochwalić akcję ratowania trawnika. Dałaś mi nadzieję że można doprowadzić trawnik do "ładności" bez zakładania na nowo.

Joasiu, baaardzo Ci dziękuję, cieszę się, że Ci się u mnie podoba . Wiele do zrobienia jeszcze przede mną ale w porównaniu do tego co było - jest nieźle . Trawnik rzeczywiście fajny się zrobił, polecam jeśli nie masz ambicji mieć angielskiego dywanu .

Cebule zamierzam sadzić jutro. A najpierw muszę wymyślić gdzie co dać .