Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

jolanka 21:05, 12 mar 2021

Kasia, co Ci zadołować? Zapytaj psiaczków
mrokasia 10:07, 13 mar 2021

TAR napisał(a)
na tej trawce to uwazaj na kleszcze, niestety juz sa. masz je jakos zabezpieczone? ja moje w weekend kropelkowalam

Muszę je właśnie dziś zakropelkować, wczoraj wzięłam od weta specyfik.

Gosiek33 napisał(a)
piękne diabełki

Trafnie nazwane

Kasya napisał(a)
Ale słodziaki
Masz urlop wychowawczy ?

Niestety, a bardzo by mi przydał . 500+ także .
Ale pracuję zdalnie więc jakoś da się to ogarnąć.

Agatorek napisał(a)
W życiu bym nie powiedziała, że to rodzeństwo i to z jednego miotu.

Prawda?

MiluniaB napisał(a)
Świetne te psiaki

mrokasia 10:10, 13 mar 2021

malgol napisał(a)
Super te psiakidom a raczej ogród beż zwierząt jest niepełny.moj wypełniają 3 koty.choc ostnio bardziej kanapę...Ale to z wiosna się zmieni jak my sami będziemy częściej w ogrodzie.moje koty są towarzyskie

My mamy jeszcze 4 koty...

Roocika napisał(a)
Słodziaki

jolanka napisał(a)
Kasia, co Ci zadołować? Zapytaj psiaczków

Dam znać jak z nimi porozmawiam
Iwona100 21:29, 13 mar 2021

A jak wyglądają relacje kotów z psiaczkami?
TAR 21:32, 13 mar 2021

a co vet przepisal? moje kropie bravecto, dziala 3 miesiace i nie tylko odstrasza a zabija kleszcze. odpowiednik tabletek, przetestowalismy w zeszlym sezonie - rewelka
Iwona100 21:48, 13 mar 2021

Ja daję swoim psiakom tabletki-przekąski oczywiście od weterynarza. Ponad rok temu jeden mój pies był chory na chorobę odkleszczową ,ale udało się go uratować.
TAR 22:11, 13 mar 2021

Iwona100 napisał(a)
Ja daję swoim psiakom tabletki-przekąski oczywiście od weterynarza. Ponad rok temu jeden mój pies był chory na chorobę odkleszczową ,ale udało się go uratować.

no wlasnie akurat te konkretne krople to jest odpowiednik tabletek tylko mniej inwazyjny dla brzuszka. to nie sa zwykle krople odstraszajace. odpowiedz producenta na rozne wymagania, psy mlode lub z problemami zoladkowymi nie moga tabsow.
Agatorek 23:04, 13 mar 2021

TAR napisał(a)

no wlasnie akurat te konkretne krople to jest odpowiednik tabletek tylko mniej inwazyjny dla brzuszka. to nie sa zwykle krople odstraszajace. odpowiedz producenta na rozne wymagania, psy mlode lub z problemami zoladkowymi nie moga tabsow.

A na duże psy kropelki nie działają.
Moje biorą tabletki.
TAR 23:18, 13 mar 2021

Agatorek napisał(a)

A na duże psy kropelki nie działają.
Moje biorą tabletki.
ale to nie sa te zwykle kropelki, to odpowiednik tabletek, ktory wchlania sie do warstwy lipidowej skory i do krwiobiegu. te konkretne sa dla psieskow, ktore nie moga brac tabletek z powodow zdrowotnych. dzialaja 3 miesiace i zapewniam Cie, ze daja rade rowniez u duzych psow, jest zmieniona tylko dawka. to nowy produkt na rynku.
ajka 23:24, 13 mar 2021

Widzę, że pogoda też cię nie rozpieszcza. Cudne psiaki, zazdroszczę. Uwielbiam psy, ale chyba nie są mi pisane w tym życiu