Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

Iwona100 10:23, 14 mar 2021

TAR napisał(a)

no wlasnie akurat te konkretne krople to jest odpowiednik tabletek tylko mniej inwazyjny dla brzuszka. to nie sa zwykle krople odstraszajace. odpowiedz producenta na rozne wymagania, psy mlode lub z problemami zoladkowymi nie moga tabsow.

Dobrze wiedzieć .Poczytam o tych kropelkach.
antracyt 10:48, 14 mar 2021

My przy jednym psie od kilku lat stosujemy obrożę Foresto, jest super.
Przy kilku psach jest ryzyko, że w zabawie jeden drugiemu ściągnie, pogryzie, a to raczej nie jest obojętne dla zdrowia.
Agatorek 23:46, 14 mar 2021

TAR napisał(a)
ale to nie sa te zwykle kropelki, to odpowiednik tabletek, ktory wchlania sie do warstwy lipidowej skory i do krwiobiegu. te konkretne sa dla psieskow, ktore nie moga brac tabletek z powodow zdrowotnych. dzialaja 3 miesiace i zapewniam Cie, ze daja rade rowniez u duzych psow, jest zmieniona tylko dawka. to nowy produkt na rynku.

To zapytam u weta, jak będę kolejnym razem. Ciekawa opcja .
TAR 11:55, 15 mar 2021

Agatorek napisał(a)

To zapytam u weta, jak będę kolejnym razem. Ciekawa opcja .

dla mnie bardzo, moj starszy piesio ma problemy "brzuszne" z racji wieku i wetka wlasnie dlatego je zaproponowala. efekt jak po tabletkach, kleszcze odpadaly martwe. wygoda, bo dzialaja 3 miesiace, pieski byly w tym czasie kapane kilka razy. cena kropli podobna jak tabletek.
mrokasia 12:14, 15 mar 2021

Iwona100 napisał(a)
A jak wyglądają relacje kotów z psiaczkami?

coraz lepiej , koty coraz mniej reagują na szczeniaki, oswajają się ale nie pozwalają im do siebie zbyt blisko podchodzić choć szczeniaki baaardzo by chciały się zaprzyjaźnić .
TAR napisał(a)
a co vet przepisal? moje kropie bravecto, dziala 3 miesiace i nie tylko odstrasza a zabija kleszcze. odpowiednik tabletek, przetestowalismy w zeszlym sezonie - rewelka

My dostaliśmy pract-tic. zobaczymy jak będą działać, zapisałam sobie te Twoje, dzięki.

ajka napisał(a)
Widzę, że pogoda też cię nie rozpieszcza. Cudne psiaki, zazdroszczę. Uwielbiam psy, ale chyba nie są mi pisane w tym życiu

Taaaak, pogoda zdecydowania pozostawia wiele do życzenia. A jeśli chodzi o psy - wszystko jeszcze przed Tobą .

antracyt napisał(a)
My przy jednym psie od kilku lat stosujemy obrożę Foresto, jest super.
Przy kilku psach jest ryzyko, że w zabawie jeden drugiemu ściągnie, pogryzie, a to raczej nie jest obojętne dla zdrowia.

oj tak, one się tak kotłują, że z pewnością by sobie zerwały no i oczywiście pogryzły
TAR 16:05, 15 mar 2021

u mnie tez obroze nie zdalyby egzaminu, biale za bardzo lubia uprawiac zapasy miedzy soba i biegac po rabatach, duze ryzyko uduszenia

wiosna do nas przyszla, dzis za plotem nasz bocianek sobie chodzil. to pierwszy, ktorego widze w tym sezonie. przylatuje co roku, żywi sie za naszym plotem na łace. ma miejscowke w poblizu
antracyt 19:12, 15 mar 2021

Bociek? Ale fajnie u mnie na razie czajki i czaple wiosnę zwiastują.
TAR 20:01, 15 mar 2021

piekny i dorodny byl, bialy. nie upaprany jak czasem sie zdarza. wygladal na takiego w dobrej kondycji. bociusie od czasow jeszcze budowlanych goszcza na zaplociu, maja tu bardzo dobre warunki do bytowania i polowania. juz nie wspomne o tym, ze je uwielbiam. cudny moj kochany
mrokasia 10:30, 16 mar 2021

Fajnie , masz swojego boćka .
TAR 11:48, 16 mar 2021

oby to jednego

to z ub. roku