Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

mrokasia 13:05, 17 mar 2021

Basieksp napisał(a)
Z jednym psiakiem wcale nie byłoby łatwiej, bardziej by się nudził i dużo więcej uwagi trzeba byłoby mu poświęcać, a tak to trochę razem się bawią napewno

Z jednej strony masz rację - zajmują się sobą, bawią się ze sobą cały czas. Z drugiej jeden drugiego nakręca więc jak broją to podwójnie. Nauka posłuszeństwa też idzie trudniej - jeden drugiego rozprasza, nie umieją jeszcze czekać na swoja kolej .

Gosiek33 napisał(a)

dlatego cieszę się, że w końcu ciąć mogę, tyle na to czas potrzebny

dwa potworki przynajmniej same się sobą zajmują

Wiesz, że daje się podkopać, podnieść siatkę nosem i przecicnąć resztę ciała, tym bardziej, że są krótkowłose - inwencja twórcza psów wygaje się bezgraniczna

Ja muszę wyciągnąć swój rozdrabniacz i przetestować.
Gosiu, weź mnie nie strasz tą psią inwencją!
mrokasia 13:22, 17 mar 2021

Ogłoszenie parafialne - czy ktoś ma chęć na miskanta Yaku Jima? Urósł mi jak dziki, muszę go zmniejszyć znacznie więc chętnie się podzielę .
Catalinasdiary 13:53, 17 mar 2021

Jaaaaa chętnie kawałek przygarnę, mam go nawet na liście zakupów w ZP.
jolanka 13:57, 17 mar 2021

Ja też poproszę ociupinkę
mrokasia 14:10, 17 mar 2021

Kasia, Jola - z przyjemnością, będziemy się dogadywać na priv co do terminu .
mrokasia 16:41, 17 mar 2021

Ja sezon rozpoczęłam od zakupów ogrodowych ale nie roślinnych, tzn. roślinne też poczyniłam ale czekam aż przyjdą, jedne powinny dotrzeć jeszcze w tym tygodniu a drugie najwcześniej dopiero w połowie kwietnia .
A z nieogrodowych kupiłam drewnianą ławeczkę, meble do altanki, linie kroplujące i domek ogrodnika .
Wiolka5_7 17:59, 17 mar 2021

Wow jakie zakupy ! prosimy o fotki
Kasya 18:06, 17 mar 2021

mrokasia napisał(a)
Ja sezon rozpoczęłam od zakupów ogrodowych ale nie roślinnych, tzn. roślinne też poczyniłam ale czekam aż przyjdą, jedne powinny dotrzeć jeszcze w tym tygodniu a drugie najwcześniej dopiero w połowie kwietnia .
A z nieogrodowych kupiłam drewnianą ławeczkę, meble do altanki, linie kroplujące i domek ogrodnika .

A gdzie fotki ??
Drugi domek ogrodnika ? Kiedy się przeprowadzasz ?
Iwona100 18:54, 17 mar 2021

Moja szwagierka też miała dwa szczeniaczki zresztą siostry. Jak trochę podrosły to szczególnie jedna lubiła "wycieczki" krajoznawcze. Odginały nosem siatkę,przeciskały się i już ich nie było. Musiała je ganiać po polach ,bo nie chciały przyjść. Niestety musieli zrobić coś w rodzaju haków na siatkę / a mają dużo ogrodzenia/. Teraz psiaki już nie uciekają . Takie z nich były "pierony".
mrokasia 18:56, 17 mar 2021

Wiola, Kasia - Fotek nie ma, bo ławeczka jeszcze z paczce, domek ogrodnika też, a mebelki i linie kroplujące przyjdą w piątek też w paczkach . Trochę czasu upłynie zanim wyjmiemy to wszystko z kartonów i poskręcamy. Ale wtedy na pewno pokażę. Teraz tylko się pochwaliłam, a co .

Kasia, tak, zdecydowaliśmy się na drugi domek bo mamy sporo gratów, w tym pierwszym domku się nie mieszczą i zawalają garaż.