Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

mrokasia 13:02, 29 kwi 2021

TAR napisał(a)
Kasia a przyznaj sie do łóżka wlażą? czy szlaban

Hmmm, jakby tu powiedzieć... Generalnie szlaban i nawet się nie pchają ale 10 minut przytulania rano zanim pańcia wstanie musi być... .

Leonek właśnie uchwycony .
Basieksp 13:12, 29 kwi 2021

Takie poranne przytulanie to u nas też jest rano jak wstajemy piesia wskakuje do sypialni i zachowuje się jak niedźwiadek, tak płacze z radości ale czasami jej się nie chce, chyba dorośleje
TAR 13:18, 29 kwi 2021

sliczny szorsciaczek, ja nie bede sciemniac biale traktujemy jak misie do poduszki, rano jest ogromny klopot by tego starszego spiocha wyciagnac ze spalni. mlodszy jak dostanie o 6 rano granulat to tez szybciutko wraca w piernaty i sie wtula. sa takie mile, cieple i przytulanskie, ze bardzo ciezko mi wstac rano do pracy. ale juz sobotnio-niedzielne polegiwanie mamy opanowane do perfekcji
Basieksp 13:41, 29 kwi 2021

No nasza trochę za duża, ale rano jak chce może sobie wskoczyć na łóżko, tylko wtedy nie zostawia za dużo miejsca dla osoby, która jej drzwi do sypialni otwiera, sama też za długo tak nie uleży, chce żebyśmy wstali
Gosiek33 14:04, 29 kwi 2021

Bardzo elegancka ta trikolorka, ale widać diabełka w oczach.

Widzisz co tam roślinki, zwierzaki najważniejsze
Agatorek 18:30, 29 kwi 2021

mrokasia napisał(a)

Psiaki urosły, są chyba ze 3 razy takie jak na początku. Broją trochę, ganiają się po rabatach i kopią - z tym, że głównie tam gdzie działają krety albo nornice. Szczerze mówiąc spodziewałam się zniszczeń na dużo większą skalę .

No to super, że nie spełniły Twoich przewidywań w sprawie zniszczeń . Latem będziesz je zostawiać „samopas” na zewnątrz?
Przyznam, że ja czasami mam ochotę założyć „pastucha” wokół rabat .

Po zdjęciach widać, że urosły. Fajne psiaki
Magleska 21:08, 29 kwi 2021

Urosły
fajne są takie milusie słodziaki
moja 36 kg -wskakuje do łóżka ,jak mnie nie ma i czasem na chwilę ,jak ma ochotę na mizianki ....taka kruszynka ,co pół łóżka zajmuje
Kasya 21:11, 29 kwi 2021

Słodkie te psiunie teoje
kaz742011 21:45, 29 kwi 2021

Słodziaki . U nas nie ma mowy żeby pies nie spał w łóżku. Byłam temu mega przeciwna.Tak rozpacza że dla świętego spokoju musieliśmy ją zabierać do sypialni na górę bo królewna nie bardzo po schodach sama wchodzi. No chyba że jej się pozwoli to wtedy od razu potrafi . Ale nie zajmuje przynajmniej dużo miejsca bo to takie ledwo 3 kg wagi .
Gruszka_na_w... 21:53, 29 kwi 2021

Leonek jest cudowny! Ma przepiękne oczy. Fajny duecik się Wam trafił.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies