Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

Gruszka_na_w... 13:08, 08 maj 2023

Przeżyć nie zazdroszczę. Zawału można by dostać. Widać Twoim psiakom pisany jest szczęśliwy traf na wiele lat.
Ogród pięknieje w oczach. Omiataj jak najczęściej w celu ukojenia nadszarpniętych nerwów.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Kasya 13:14, 08 maj 2023

mrokasia napisał(a)
Wczoraj przeżyłam jeden z gorszych dni w moim życiu... Przez 11 godzin szukaliśmy naszej Luni, która uciekła mi podczas porannego spaceru - pogonił ją wilczur sąsiada. Szukaliśmy jej potem pieszo, na rowerach i samochodami. Przyłączyli się sąsiedzi. Dałam posta na lokalnej grupie FB, rozwiesiliśmy po okolicy mnóstwo ogłoszeń. Lunia odnalazła się wieczorem, ponad 3 km od domu, dzięki ogłoszeniu na FB. Brudna i wystraszona ale na szczęście cała.

Dziś ledwo żyję...

Super ze się wszystko dobrze skończyło… uff
W która stronę ostatecznie pobiegła ? Dałam tez znać znajomym żeby się rozglądali.
Może gps by się przydał ?
Makao 13:27, 08 maj 2023

O rany, dobrze że się znalazła. Znam ten ból więc współczuję. Ja mam koty wychodzące więc kilkugodzinne wycieczki to norma ale jeśli wiem że nie wraca któraś z długo to po prostu do późna w nocy chodzę od okna do okna i po podwórku, i nawołuje, i spać nie mogę. Takie akcje zdarzają się u nich w sezonach letnich więc już za moment mnie to czeka znowu. Porażka.
olciamanolcia 14:23, 08 maj 2023

O Matko! Zwariowałabym--- do końca
mój Kot ostatnio wyszedł i ....wrócił po 3 dniach.. już myśleliśmy,że ja coś zagryzło a okazało się ,że to jakich obcy kocur ja tak wystraszył, ze bała sie wrócić.. ten wielki kot siedział u nas pod domem i zagradzał moim kotom wejście- nie pomogły przeganianki -siedział skubany jak zaklęty.
Jak Masza wróciła dwa dni nie wychodziła z szafy...
TAR 14:59, 08 maj 2023

Wspolczuje przezyc, wiem ze w takich chwilach serce zamiera. Kiedys staruszek bialy mi tak uciekl w nowym miejscu, smycz sie wyslizgnela mi z reki i poszedl w dluga. Ataku paniki od razu dostalam a maz uruchomil speeda w nogach by go dogonic.
Dobrze, ze Twoja cala i zdrowa wrocila do domu.
antracyt 15:29, 08 maj 2023

Całe szczęście że psina się znalazła. Współczuję nerwów.
Martka 18:40, 08 maj 2023

Super, że lokalna sieć zadziałała. Teraz relaks.
Wiolka5_7 18:50, 08 maj 2023

Super , że zguba się znalazła
Wyobrażam sobie co przeżyliście
Agatorek 20:37, 08 maj 2023

Uff, ale mieliście stres. Dobrze, że tak się skończyło
Iwona100 21:46, 08 maj 2023

Koszmarny miałaś dzień . Te nasze zwierzaki to członkowie rodziny ,więc strach o nie jest ogromny. Dobrze ,że jest internet .On w wielu takich sytuacjach pomaga. Najważniejsze ,że wszystko się dobrze skończyło.