Zraziłam się do odmianowych jeżówek. Eksperymentalnie kupiłam jedna i po zimie nie daje znaku życia. Bardzo mi się podoba Twój powojnik.
Uśmiałam się bardzo Z Anulkowych "krokusów" na fejsie i Twojej zwiędniętej "trawki".
Udanych siewów trawnikowych! "D
No mnie karatawski też nie bardzo.. taki siny jest.
Trzymam kciuki za trawnik!! Ja moją hakuro ciachnęłam ostatnio jak swoją zieloną przybysz, to chyba podoba puścić jasne przyrosty znowu-zdązyla już tak u Ciebie się zazielenić, czy w ogóle nie miała jasnych?
No właśnie, siny... dobrze, że nie kupowałam go specjalnie.
Sianie trawnika przełożone na dziś .
Hakuro ciachnę, ale nie wiem czy to coś pomoże. Obie traktuję tak samo, rosną 1,5m od siebie i jedna biała a druga zielona. Ale ta zielona ma ładniejszą koronę i ładniejsze listki, ta biała jakaś taka rachityczna jest...
Ja Mikołajowi od dwóch lat marudzę o rozdrabniacz. Po bezowocnych prośbach, w tym roku, wzięłam się na sposób i wszystkie gałęzie z ciecia wyrzucam tak żeby eMowi przeszkadzały
Jak się wkurza i po cholerę żeś to tu wyrzuciła ze słodką minką odpowiadam : mówiłam ze rozdrabniacz potrzebny
Frontowa piękna i piękny dojrzały ogród.