Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

mrokasia 08:23, 10 wrz 2018

inka74 napisał(a)
A w ogóle to dziewczyny na targach się dowiedziały, że jeżówki, aby ladnie kwitły, muszą być często w sezonie zasilane. Tak jak pelargonie, co tydzień. Muszę za rok wypróbować na kilku bo w tym roku się totalnie zajeżówkowałam

Żartujesz, co tydzień???
Toszka z Izą pisały, że jeżówki rosną jak wściekłe na owczych bobkach .
DorKa 08:39, 10 wrz 2018

mrokasia napisał(a)

Żartujesz, co tydzień???

jak się okazuje pelargonie też potrafią ładnie rosnąć bez zasilania. Wypróbowałam w tym roku
Brzozowadzie... 11:04, 10 wrz 2018

Kasiu, macham poniedziałkowo. Powzdychałam do Twoich zdjęć Panel zmienił tą dróżkę nisamowicie. Obejrzałam jeżówki Virgin i wrzuciłam do koszyka Choć mam obawy zw. z jeżówkami - mam z natury kwaśną ziemię, ciekawa jestem czy będą chciały u mnie rosnąć. W tym sezonie posadziłam pierwsze
Kasya 16:00, 10 wrz 2018

mrokasia napisał(a)

Kiedy wpadasz na wizję lokalną?

No właśnie nie wiem...moze jakoś pod koniec miesiąca ?
inka74 16:38, 10 wrz 2018

mrokasia napisał(a)

Żartujesz, co tydzień???
No widać, że dopalacza w sezonie potrzebują. Ja moich nigdy nie nawoziłam może stąd takie sobie są. Może jak je florovitem w następnym sezonie dokarmię to ruszą. W życiu bym nie pomyślała, że to takie żarłoczne jest. Albo inaczej - testy trzeba będzie zrobić. Mam 3 sztuki Lemon w podobnych warunkach, jedną zostawię bez niczego a pozostałe dostaną bobki owcze i florovit, każda co innego i zobaczymy za rok.
zoja 17:04, 10 wrz 2018

A o nawozie do pomidorow dla jezowek zapomnialyscie?
Tez lubia
mrokasia 20:15, 10 wrz 2018

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Kasiu, macham poniedziałkowo. Powzdychałam do Twoich zdjęć Panel zmienił tą dróżkę nisamowicie. Obejrzałam jeżówki Virgin i wrzuciłam do koszyka Choć mam obawy zw. z jeżówkami - mam z natury kwaśną ziemię, ciekawa jestem czy będą chciały u mnie rosnąć. W tym sezonie posadziłam pierwsze

Hej Agata . Byłam u Ciebie przelotem i widziałam Twoją nowa rabatę, zaraz idę jeszcze raz .
Cieszę się, że panele zyskały uznanie, je jestem bardzo zadowolona . Teraz np. mam fajne tło dla jarzmianek bo wcześniej całkiem ginęły i efekt był mizerny.
Jeżówkami Virgin jestem zachwycona. Zobaczymy jak będzie po zimie ale póki co uwielbiam je. Nie mam pojęcia co jeżówki na kwaśną ziemię, sprawdź .
mrokasia 20:18, 10 wrz 2018

DorKa napisał(a)

jak się okazuje pelargonie też potrafią ładnie rosnąć bez zasilania. Wypróbowałam w tym roku

He, he, he, widać miały silną wolę przetrwania .
mrokasia 20:18, 10 wrz 2018

Kasya napisał(a)

No właśnie nie wiem...moze jakoś pod koniec miesiąca ?

Zapraszam serdecznie .
mrokasia 20:21, 10 wrz 2018

inka74 napisał(a)
No widać, że dopalacza w sezonie potrzebują. Ja moich nigdy nie nawoziłam może stąd takie sobie są. Może jak je florovitem w następnym sezonie dokarmię to ruszą. W życiu bym nie pomyślała, że to takie żarłoczne jest. Albo inaczej - testy trzeba będzie zrobić. Mam 3 sztuki Lemon w podobnych warunkach, jedną zostawię bez niczego a pozostałe dostaną bobki owcze i florovit, każda co innego i zobaczymy za rok.

Ja też swoich nie nawoziłam ale moje najstarsze są z zeszłego roku .
Zamierzam wypróbować na wiosnę owczy obornik. Ciekawa jestem Twoich eksperymentów .