Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

Gruszka_na_w... 18:12, 10 sie 2017

anka_ napisał(a)
Dobry szpadel, dwa drągi do przenoszenia i ewentualnie rura w korzenie i beda rosły....

Od razu widać praktyka!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Gruszka_na_w... 18:15, 10 sie 2017

Makusia napisał(a)
Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni
Też zostawiam planowanie na zimę, mam tylko nadzieję, że tej zimy nie przebimbam tak, jak zeszłej

Miałaś usprawiedliwienie. Odhaczałaś katechizm i pierwsze piątki.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Kasia_CS 18:59, 10 sie 2017

Makusia napisał(a)
Też zostawiam planowanie na zimę, mam tylko nadzieję, że tej zimy nie przebimbam tak, jak zeszłej

Kurde, to ja to samo - przebimbałam aż miło... i ciągle na żywioł, ech...

a propo hakuro, ja swoją własnie przycięłam
kasja83 08:26, 11 sie 2017

UrsaMaior napisał(a)
Weź Ty je kobieto na OLX wystaw.

Ja na OLX przehandlowałam połowę naszego majątku ruchomego-nawet nie wiesz co ludzie potrafią kupić!!!Jedno mnie martwi-na chwilę obecną nie mam czym handlować.A byłaby skarpeta na zachcianki ogrodowe 2018!
Makusia 08:28, 11 sie 2017

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Miałaś usprawiedliwienie. Odhaczałaś katechizm i pierwsze piątki.

Racja! Jak to miło, poczuć wsparcie Dodam, że pierwsze nadal odhaczam
Ale zimy już nie przebimbam
Kasia_CS 18:39, 11 sie 2017

Kasiu, wstawilam Ci u mnie hakuro
mrokasia 13:06, 13 sie 2017

Dziewczyny, zima to naturalny stan ogrodniczej hibernacji jest . Może i dobrze, mało się w sezonie narobimy???
A jeśli chodzi o planowanie to mnie najlepiej wychodzi to w plenerze, gdy stoją przed rabatą i dumam . Niezmiennie żałuję, że roślin nie można wypożyczyć, poprzymierzać i ewentualnie oddać .

Z tujami czekam do września choć już mnie wszystko świerzbi by działać. W odzyskane miejsce, przy domu pomiędzy oknami, chcemy postawić huśtawkę. To jedyne miejsce gdzie późnym popołudniem jest słońce. Miło będzie tam posiedzieć. Szkoda, że nie będzie zbyt dużo miejsca na rośliny, ale coś tam wcisnę .
mrokasia 21:58, 13 sie 2017

Spędziłam dziś przemiły wieczór w towarzystwie Kasi CS i jej synka . Kasia ma uroczy ogródek, takie śliczne pudełeczko, kolorowe i pachnące . Potwierdzam, że kocimiętka bardzo fajnie otula tujowe kulki. A część tej kocimiętki przyjechała ze mną do domu. Dziękuję Kasiu .
Kasia_CS 04:45, 14 sie 2017

Kasieńko! Niezmiernie miło było mi Was gościć bardzo sympatyczna z Was para! zresztą Kuba potwierdza, był zachwycony i niemozliwie wdzięczyl się do Was buziaki!
mrokasia 09:52, 14 sie 2017

Kasia, o której Ty wstajesz, dziewczyno!!!