Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Gutlandia

Gutlandia

la_estrellita 23:43, 01 maj 2018

Malgol/Gosiu skoro tak bardzo podoba się Tobie moja okolica to zrobiłam dla Ciebie jeszcze jedną fotkę.

Jak wygram w lotto to będzie taras z tym właśnie widokiem . No prawie, bo ogródek zamierzam mieć ładniejszy .
sylwia_slomc... 23:50, 01 maj 2018

la_estrellita napisał(a)

Nie pamiętam czy już do mnie zawitałaś wcześniej, ot demencja i Alzheimer w jednym. W każdym razie witam serdecznie . To bardzo miłe, że tyle osób do mnie zagląda.

W tym wątku pokazują takie fajne cuda, że mój gruz chyba nie pasuje.. . Ale wiem! Założę wątek "Co znaleźliśmy w starych stodołach" . Wtedy to się będę mogła chwalić.

A nie znalazłaś czasem miednicy??? Ja poszukuję, dzisiaj przymiarki robiłam z pożyczoną
sylwia_slomc... 23:52, 01 maj 2018

la_estrellita napisał(a)

I co? Tak bez uwag? Wszystko ok?
Chyba Cię pokoffffam . Zresztą jak tak zaglądam do Ciebie to chyba nam razem po drodze .

Bardzo jestem ciekawa co wyczarujesz na tym pasie ziemi To trudne, ale ile potem radości i satysfakcji
la_estrellita 00:19, 02 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

A nie znalazłaś czasem miednicy??? Ja poszukuję, dzisiaj przymiarki robiłam z pożyczoną

No niestety . Ale znalazłam widły amerykańskie a dziś M dospawał mi trzonek I mam najbardziej oryginalne widły na świecie
la_estrellita 00:23, 02 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Bardzo jestem ciekawa co wyczarujesz na tym pasie ziemi To trudne, ale ile potem radości i satysfakcji

Ma razie wyczarowałam zakwasy. I to takie, że żaden fitness tego nie zapewni. Nie wiedziałam np., że można mieć zakwasy w dłoniach i to takie, że przez kilka dni zupę będę tylko z kubka piła bo nie mogę łyżki chwycić .
malgol 16:16, 02 maj 2018

Ale się usmialam ale zakwasy w dłoniach to nic nadzwyczajnego my ogrodniczki wszystkie takie miewamy, hi, hi
Wrcilam z dwudniowej majowki bo przecież dłużej wyoczywac nie wypada I od rana tyram w ogrodzie. Zakwasy to jutro będę mieć chyba nawet w palcach u stop...przycinalam moje sliwy wisniowe przed domem
malgol 16:16, 02 maj 2018

A obejrzeć okolice to jak nic przyjadę latem jadąc nad jezioro także się spodziewaj
akwarela 16:58, 02 maj 2018

Kochana, jak ty wyciągniesz wszystkie cegły z ziemi to na miejscu stodoły będziecie zamek budować
la_estrellita 22:26, 02 maj 2018

malgol napisał(a)
Ale się usmialam ale zakwasy w dłoniach to nic nadzwyczajnego my ogrodniczki wszystkie takie miewamy, hi, hi
Wrcilam z dwudniowej majowki bo przecież dłużej wyoczywac nie wypada I od rana tyram w ogrodzie. Zakwasy to jutro będę mieć chyba nawet w palcach u stop...przycinalam moje sliwy wisniowe przed domem

Ty się byczysz a chwasty rosną . Śliwy widziałam u Ciebie, Ładnie wyszło a na stopach to ja nie mam zakwasów ale takie napuchnięte bąble od wbijania łopaty. Jak butki zdejmę to chodzę jak kaczucha .

Przyjeżdżaj nawet wcześniej, tylko u mnie na razie poza okolicą nie ma czego podziwiać. No chyba, że sterty gruzu .
sylwia_slomc... 22:30, 02 maj 2018

la_estrellita napisał(a)

No niestety . Ale znalazłam widły amerykańskie a dziś M dospawał mi trzonek I mam najbardziej oryginalne widły na świecie

Takie skarby dla ogrodnika bezcenne...ja znalazłam widły do buraków....i wiszą nie mam pojęcia jak je wykorzystać inaczej