Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Gutlandia

Gutlandia

Catalinasdiary 14:38, 30 kwi 2018

Oj wiem coś o gruzie, bo ja też go pełno miałam. W minione lato odgruzowałam teren pod rabatę bylinowo-różaną. Byliny zasadziłam, a teraz dosadziłam róże. Wiem ile to pracy i zakwasów.
la_estrellita 15:07, 30 kwi 2018

Catalinasdiary napisał(a)
Oj wiem coś o gruzie, bo ja też go pełno miałam. W minione lato odgruzowałam teren pod rabatę bylinowo-różaną. Byliny zasadziłam, a teraz dosadziłam róże. Wiem ile to pracy i zakwasów.

W końcu ktoś mnie zrozumiał . Teraz mi tylko powiedz, że warto .
Catalinasdiary 15:15, 30 kwi 2018

To będę mogla powiedzieć latem jak zobaczę efekty. Na razie mogę Cię zaprosić do siebie, wieczorem postaram się wrzucić zdjęcia i pokazać stan przed i po.

la_estrellita napisał(a)

hankaandrus_44 15:24, 30 kwi 2018

Agnieszko, jest gruz i gruz. U Ciebie na taczce widzę połówki całkiem dobrych cegieł, Na budowę domu nie nadadzą się, ale już na jakieś zastosowanie w przyszłym ogrodzie jak najbardziej. Układaj je gdzieś w ustroniu, będziesz mogła wykorzystać w miarę potrzeby. chociażby do wybudowania murku na wzór angielski.
Podziwiam za upór! Gratuluję.

Mam dużo nasion orlika i jeżówki, mogę podeslać. Podaj adres na priv.
Milka 16:40, 30 kwi 2018

la_estrellita napisał(a)

Zawsze warto ja do tej pory, jak kopię to gruz, szmaty, butelki i czort wie co, wykopuję. A po powodzi...jejku, to był sajgon
la_estrellita 19:48, 30 kwi 2018

Catalinasdiary napisał(a)
To będę mogla powiedzieć latem jak zobaczę efekty. Na razie mogę Cię zaprosić do siebie, wieczorem postaram się wrzucić zdjęcia i pokazać stan przed i po.

Chętnie, nawet zaczęłam Cię podglądać ale jestem dopiero na początku wątku, widziałam śliczną magnolię i powstajacą rabatę przy płocie.
malgol 19:58, 30 kwi 2018

Agnieszko, podgladam Cię cały czas mimo że z daleka bo wyjechalam na majowke Podziwiam upór i...przepiękne tereny Twojej okolicy Pies super
la_estrellita 20:03, 30 kwi 2018

hankaandrus_44 napisał(a)
Agnieszko, jest gruz i gruz. U Ciebie na taczce widzę połówki całkiem dobrych cegieł, Na budowę domu nie nadadzą się, ale już na jakieś zastosowanie w przyszłym ogrodzie jak najbardziej. Układaj je gdzieś w ustroniu, będziesz mogła wykorzystać w miarę potrzeby. chociażby do wybudowania murku na wzór angielski.
Podziwiam za upór! Gratuluję.

Mam dużo nasion orlika i jeżówki, mogę podeslać. Podaj adres na priv.

Haniu, układam już od dawna . Siedzę i oddzielam różne skarby na kupki jak jakiś kopciuszek. Mam cegły, kamień, deski, belki. Tylko karocy i balu nie będzie . Dziękuje bardzo za nasionka. Chętnie przygarnę . Jeżówki kocham.

hankaandrus_44 20:09, 30 kwi 2018

Dzielna dziewczynka! Spokojnego świętowania majówki.
la_estrellita 20:24, 30 kwi 2018

Milka napisał(a)

Zawsze warto ja do tej pory, jak kopię to gruz, szmaty, butelki i czort wie co, wykopuję. A po powodzi...jejku, to był sajgon

Jejku... Czytając to zobaczyłam siebie za dwadzieścia lat, ciągle z łopatą i wyciągającą cegły z ziemi dalej marzącą o ogrodzie