Zana
10:37, 20 cze 2018
Jak najbardziej wygląda mi na tę tojeść.
Dzisiaj rano czytałam sobie zaległości u Ciebie - nie jesteś sama ze swoją niemiłością do iglaków
. Niedawno wywaliłam tuje, no dojrzałam ostatecznie do przekonania, że tuj jako żywopłotu nie lubię. Co prawda zakupiłam tujki kulki Miriam (jako akcent zimozielony), ale to bardziej z tego powodu, że na bukszpany nie mam wystarczająco (te ich choroby, cięcia, ćmy itd.itp.). Za cisami tudzież nie przepadam, aczkolwiek ich forma kulista bardzo do mnie przemawia i takowe zamierzam jednak mieć (znowu jako akcent zimozielony). No i złamałam się i dwa serby posadziłam, tak w nawiązaniu do okolicznego drzewostanu. W zasadzie zimozielonych nie muszę mieć, bo przecież nie mieszkam z moim ogrodem, ale jednak jak się przyjeżdża wczesną wiosną, kiedy ogród wygląda jak morze smutku, to miło zawiesić oko na czymś zielonym.
Jeżeli już kiedyś pisałam u Ciebie o mojej niemiłości do iglaków, to wybacz. Już mi się powoli pitoli co gdzie wypisuję.
Dzisiaj rano czytałam sobie zaległości u Ciebie - nie jesteś sama ze swoją niemiłością do iglaków

Jeżeli już kiedyś pisałam u Ciebie o mojej niemiłości do iglaków, to wybacz. Już mi się powoli pitoli co gdzie wypisuję.