la_estrellita
15:01, 15 cze 2018

Asiu/Makadamio mam na myśli jeszcze sosny, jałowce, jodły i wszystkie inne takie paskudy
. Na choiny jeszcze popatrzę ale wątpię aby mnie urzekły.
Gosiu/margaretko3 przyjrzę się lipą jeszcze raz weryfikując Twoją teorię
. Jeżeli chodzi o cisy to u mnie z rozsądkiem słabo jakoś
. Na razie kombinuję bez iglaczków. Co będzie zobaczymy.
Gosiu z Bylinowej łąki wszystko się może podobać ale nie wszystko wszędzie pasuje i nie wszystko chce się mieć u siebie.
Gosiu/Malgol widziałam i powiem Ci, że robią klimat. Masz ogród leśny, otoczony drzewami i w takim miejscu sosny pasują. U mnie wśród pól, mając za towarzystwo stare drzewa owocowe iglaki mogą wyglądać nieco dziwnie. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Asiu z Ogrodu w dolinie porównam lipy rosnące w słońcu z tymi rosnącymi w cieniu.
Ewo w końcu ktoś po mojej stronie z podobnym zdaniem o iglakach. Koffam Cię normalnie. Adoptujesz mnie?
. U mnie na miedzach rośnie tarnina. Mówisz, że rugosa i pęcherznica powstrzyma wiatr nawet zimą? Rugosę na razie planuję od strony pola, tam gdzie najmocniej gwiżdże. Pęcherznice od strony sąsiadów skąd wiatr jest dużo słabszy. Jeżeli rugosa sama da radę to tematu nie było i zostaję przy pierwotnej wersji. O przegrodach pomyślałam tylko jako o dodatkowej osłonie przed wiatrem. Ja tę swoją przestrzeń lubię bardzo. Czekam na lipy.

Gosiu/margaretko3 przyjrzę się lipą jeszcze raz weryfikując Twoją teorię

Gosiu z Bylinowej łąki wszystko się może podobać ale nie wszystko wszędzie pasuje i nie wszystko chce się mieć u siebie.
Gosiu/Malgol widziałam i powiem Ci, że robią klimat. Masz ogród leśny, otoczony drzewami i w takim miejscu sosny pasują. U mnie wśród pól, mając za towarzystwo stare drzewa owocowe iglaki mogą wyglądać nieco dziwnie. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Asiu z Ogrodu w dolinie porównam lipy rosnące w słońcu z tymi rosnącymi w cieniu.
Ewo w końcu ktoś po mojej stronie z podobnym zdaniem o iglakach. Koffam Cię normalnie. Adoptujesz mnie?