AniaK
00:17, 11 lip 2012
Witaj Basiu, wpadłam z rewizytą
.Bardzo ładnie to wszystko urządziłaś
Jaki fajny mostek. i ta pergola też super wygląda, ciekawa jestem jak ci się sprawdzi winorośl japońska.
Ależ zbiory będą u ciebie
, ja na swoje jeszcze muszę poczekać, bo moje w gruncie i mam nadzieję, że się nie pochorują.Chociaż dziś zjadłam trzy małe ogóreczki, nie ma to jak swoje własne.
Świdośliwę też mam, bardzo smaczna, ale długo się nie nacieszyłam, któregoś dnia przyszłam i już nic nie było ani jednego owocka
, chyba szpakom smakowała albo kosowi, bo on też lubi podjadać.A, że powoli dojrzewa borówka amerykańska więc zakupiłam siatkę przeciw ptakom
.Bardzo je lubię jak przylatują kąpać się w strumyku ale zjeść wszystko tak bez uprzedzenia
, co to, to nie
A gąsienic nie zazdroszczę, w zeszłym roku zajdły mi pół gruszki, dobrze że szybko zareagowałaś, bo one potem zimują w ziemi pod drzewem, a w następnym roku znów atakują.Więc w przyszłym roku też obserwuj.
Pozdrawiam

Jaki fajny mostek. i ta pergola też super wygląda, ciekawa jestem jak ci się sprawdzi winorośl japońska.
Ależ zbiory będą u ciebie

Świdośliwę też mam, bardzo smaczna, ale długo się nie nacieszyłam, któregoś dnia przyszłam i już nic nie było ani jednego owocka

A gąsienic nie zazdroszczę, w zeszłym roku zajdły mi pół gruszki, dobrze że szybko zareagowałaś, bo one potem zimują w ziemi pod drzewem, a w następnym roku znów atakują.Więc w przyszłym roku też obserwuj.
Pozdrawiam