Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w budowie - nieustającej

Ogród w budowie - nieustającej

Gabriela 13:55, 30 wrz 2013

mira napisał(a)
O! trzasnęło coś a to trzysta cudownych stron z ciepłymi zdjęciami i super radami
i z tej okazji porobiłaś dla nas te bukiety - cudne i nie wiem który wybrać
więc i dalie i astry poproszę
i poproszę o wstrzymanie fali przymrozków coby jeszcze patrzeć na kolory jesieni w takim słonku jak dziś

pozdrawiam

Tak fajnie wyszło

Melduję, że mróz powstrzymałam. Dzisiaj u mnie nie było przymrozku, a dzisiaj w nocy ma być nawet 3 na plusie, przynajmniej wg. prognoz. Tarnów jest polską enklawą ciepła, więc i u Was powinno być ok.
Gabriela 13:58, 30 wrz 2013

Wszyscy tylko bukiety i bukiety, a tylko jedna dziewczyna zauważyła pomidorki. Dyni nikt nie chce widzieć, ani winogron, że o rękawiczkach nie wspomnę. A pękam z dumy że je mam. Dałam je do wątku głównego, czyli ogrodu nie tylko bukszpanowego, tam to docenią, no!
Ale strasznie się cieszę, że Wam się podobają te moje kwiatki i nawet wazoniki.
popcorn 15:17, 30 wrz 2013

na 300tk moje nowe rozyczki i wracam szukac rekawiczek
Mila 19:15, 30 wrz 2013

Gabriela napisał(a)
Wszyscy tylko bukiety i bukiety, a tylko jedna dziewczyna zauważyła pomidorki. Dyni nikt nie chce widzieć, ani winogron, że o rękawiczkach nie wspomnę. A pękam z dumy że je mam. Dałam je do wątku głównego, czyli ogrodu nie tylko bukszpanowego, tam to docenią, no!
Ale strasznie się cieszę, że Wam się podobają te moje kwiatki i nawet wazoniki.

Podobają sie nam rekawice, co więcej zazdroscimy takich, sami byśmy chcieli takie mieć buuuuuuuuuuu
Bogdzia 20:03, 30 wrz 2013

Ja też widziałam rękawice i bukiety , wianki i wszystko pozostałe i wszystko to bardzo piękne ale u Ciebie tak jest zawsze.Gratulacje z okazji 300strony i pozdrówka zostawiam.
Tosia 22:17, 30 wrz 2013

Gabriela napisał(a)
Plony wczesnej jesieni:

A tu są moje nowe i śliczne rękawice do róż, z białej mięciutkiej skórki, w sam raz dopasowane do dłoni, są tak nieskazitelne, że aż żal ich do różanych kolców.

Piękne wino i pomidorki U mnie nie są aż tak duże..ach ta Syberia.
A rękawiczki superaśne! Muszę takie nabyć, zdradzisz Gabrysiu gdzie je kupiłaś ?

Ps. gratuluję 3-setki

Pozdrawiam
Sebek 22:21, 30 wrz 2013

Właśnie się uczę prawa i tak pomyślałem, że do Ciebie zaglądnę Rękawice świetne, też byłoby mi żal Ścinać kwiatów również, ale dla takich bukietów warto
Gabriela 22:53, 30 wrz 2013

No to już czuję się doceniona.
Rękawice są szwedzkie, z firmy Nelson Garden.

Sebek, czego się uczysz? Jakiś wstęp do prawoznawstwa, czyli o normach, wykładni itd., czy coś bardziej zaawansowanego?
Tosia 23:13, 30 wrz 2013

Gabriela napisał(a)
No to już czuję się doceniona.
Rękawice są szwedzkie, z firmy Nelson Garden.

Dzięki Gabrysiu Wygoogluję je sobie Bo są świetne. Może wreszcie nie będę miała dodrapanych całych rąk Już mogę powiedzieć, że mnie uratowałaś
marzena 23:22, 30 wrz 2013

super plony jesienne
a rękawiczki piękne 'francja-elegancja' ja nie mam żadnych do róż, jakoś muszę sobie radzić...inna sprawa, że nie szaleję z ich ilością