Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Początki

Początki

ewalm 00:06, 14 sty 2013

Gosiu, piękna ta ściana z "piaskowca". Pozdrawiam. : )
Tess 08:25, 14 sty 2013

O, jak starannie opatulone drzewka.
Mało u Ciebie śniegu, u mnie jakoś więcej. Dodatkowo zgarnęłam na roslinki śnieg z trawnika, żeby dodac im grubsza pierzynkę, bo mróz zapowiadali na dzis duży - i na przyszły tydzień zapowiadają jeszcze większy.

Buziam
Basia_1987 10:42, 14 sty 2013

Janina napisał(a)

Macie tak czasem, że wstajecie raniutko, w weekend...i jest tak cicho, i tak dobrze, i tak strasznie słonecznie...i rosną Wam skrzydła?
Jak dziś tak miałam...uwielbiam swój domek i ogródek skąpane w porannym słońcu. W zimie jest ono tak nisko, takie ostre...i człowiek tak leniwie, spokojnie, napawa się życiem...

Też tak mam jak wstanę w niedzielę rano,wszyscy śpią,cisza a ja popijając kawę odprężam się.

Ja niestety tak nie mam,bo rzadko kiedy mam wolny weekendJeśli już się zdarzy to odsypiam przynajmniej do 8 rano i włanczam Maję w ogrodziePiękna choinka i jaka przestrzeń w domku super
EPODLAS 10:47, 14 sty 2013

Dobrze, jak człowiek cieszy się tym co ma. Mnie się bardzo podobało okno w kuchni ze storczykami i widokiem na obsypane śniegiem iglaki.
Juzia 13:21, 14 sty 2013

EPODLAS napisał(a)
Dobrze, jak człowiek cieszy się tym co ma. Mnie się bardzo podobało okno w kuchni ze storczykami i widokiem na obsypane śniegiem iglaki.

To chyba w pokoju...okno ze storczykami?
Basia_1987 16:08, 14 sty 2013

Storczyki też cudne, moje dopiero w pączkach
kasik778 14:31, 19 sty 2013

Gosiu piękne wnętrza i cudny widok za oknem, a storczyki niech kwitną, prześliczne są
pozdrawiam
boguslaw_r_ 15:24, 22 sty 2013

Tak ściana piaskowa super, też mi się bardzo podoba i nie tylko. pozdrawiam
malwes 17:41, 09 mar 2013

Już prawie była wiosna...już nawet mi się "chciało chcieć" a tu powrót zimy
Nie zdążyłam nawet sprawdzić co się dzieje pod okryciami roślin. Mam nadzieję, że wszystko ok, bo przez chwilę za ciepło było a nie zdążyłam rozwinąć niczego, zabiegany tydzień był.

Dawno tu nie zaglądałam, głowa przez chwilę poświęciła się innym zagadnieniom. Chcemy bowiem zaadoptować pieska . Piesek jest "fundacyjny", ma padaczkę pourazową (był pobity jako malutki szczeniaczek). Poza tym jest radosnym, spokojnym, pogodnym, wrażliwym futrzakiem. Przyzwyczajamy go do siebie pomalutku, tak, aby czuł się pewnie, gdy już będzie na stałe z nami.

KasiaBialofi... 18:53, 09 mar 2013

Śliczny i wygląda na na prawdę wesołego