Kasiu, bardzo dziękuję, że mnie odwiedziłaś i poradziłaś, każda rada dla mnie na wagę złota Nie ukorzeniałam tak nigdy cisów, choć coś mi tam w głowie dźwięczy z Toszkowych wypowiedzi..ale oderwaną ot tak w ziemię? Fajnie, spróbuję
Basiu, ten lewy w nr 6 (zresztą w 5 też, tylko to już kwestia czy jednak nie stożek z niego będzie)pęd to tak rośnie, że nie zdziwilabym się, jakby on już miał jakieś korzonki swoje pod ziemią;. Jak będziesz sadzić i wyciągniesz z doniczki (ja swoje oglądałam dokładnie w korzeniach czy nie ma opuchlakow), to może się okazać, że on jest ukorzeniony.
Tak postarał się mąż, choć nie mój ale przynajmniej tamta pani ma fajnego męża do wszelkich prac haha. Może ja się nauczę sama to nie będę musiała na cudzych mężów liczyć
Sprawdzę Kasiu, bo też miałam wrażenie, że on jakby oddzielnie wyrastał, nie wychodzi z tego głównego pnia, może faktycznie da się je rozdzielić. Trochę się obawiam oglądania korzeni w poszukiwaniu opuchlaków bo są mega, mega obrzydliwe dla mnie
Dziękuję Grażynko, i tego się trzymam, że będzie dobrze!
Cięcie też przede mną bo od wczoraj u mnie pada..a miałam dziś definitywnie rozprawić się z wąską rabatką..widać nie pisane jej to ustawienie jednak- to znak! hehe.
Szukam seslerii jesiennej i hakonek- niestety w moich okolicznych nie bywa Podobnie z miskantami typu Morning Light- te kupiłam przez net, jeszcze w marcu zdaje się, przyszły jako suche badylki jeszcze ale szczęśliwie ruszyły (niby doniczka C2, ale mam wątpliwości)... Czy któraś z Was może polecić jakiś internetowy sklep, w którym faktycznie kupi się ładne sadzonki traw? Może być na priv oczywiście Muchas Gracias z góry