Dragonka
10:31, 25 lip 2021

Asiu, właściwie to do dwóch miejsc potrzebuję- na wejściową wąską, pod oknem- rabata ma ledwo metr szerokości, nie może byc nic wysokiego bo pod okapem dachu, i nie chcę żeby właziło w dach. A rabata za płaska. Myślałam o miłorzębie szczepionym ale krasnala znalazłam i już wiem, że tylko korona będzie rosła a pień nie- a tego nie wiedziałam
Więc znów nie mam pomysłu.
Drugie bym chciała na tarasową- tu rozmyślam nad czymś o fajnym pniu, widziałam np u dziewczyn piękne świdośliwy, które mają bardzo efektowny pokrój. Ale znowu lokalnie dostępne mam chocby brzozy pendule w dość niskiej cenie podobno jak na drzewa- bo już po 39 zl. U Gruszki podziwiałam wiąza Jaqueline Hiller ale na razie nie mają. I nie wiem nadal

Drugie bym chciała na tarasową- tu rozmyślam nad czymś o fajnym pniu, widziałam np u dziewczyn piękne świdośliwy, które mają bardzo efektowny pokrój. Ale znowu lokalnie dostępne mam chocby brzozy pendule w dość niskiej cenie podobno jak na drzewa- bo już po 39 zl. U Gruszki podziwiałam wiąza Jaqueline Hiller ale na razie nie mają. I nie wiem nadal