Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » ogród (nie)Mocy

ogród (nie)Mocy

Dragonka 10:31, 25 lip 2021

Asiu, właściwie to do dwóch miejsc potrzebuję- na wejściową wąską, pod oknem- rabata ma ledwo metr szerokości, nie może byc nic wysokiego bo pod okapem dachu, i nie chcę żeby właziło w dach. A rabata za płaska. Myślałam o miłorzębie szczepionym ale krasnala znalazłam i już wiem, że tylko korona będzie rosła a pień nie- a tego nie wiedziałam Więc znów nie mam pomysłu.

Drugie bym chciała na tarasową- tu rozmyślam nad czymś o fajnym pniu, widziałam np u dziewczyn piękne świdośliwy, które mają bardzo efektowny pokrój. Ale znowu lokalnie dostępne mam chocby brzozy pendule w dość niskiej cenie podobno jak na drzewa- bo już po 39 zl. U Gruszki podziwiałam wiąza Jaqueline Hiller ale na razie nie mają. I nie wiem nadal
Rojodziejowa 11:03, 25 lip 2021

A daleko masz do tej szkółki? http://www.szkolkabor.pl/
Rojodziejowa 11:06, 25 lip 2021

Maja i świdośliwę Ja chyba w przypływie szaleństwa pojechałam właśnie tam po moje klony ginnala ;D
Dragonka 11:18, 25 lip 2021

Rojodziejowa napisał(a)
Maja i świdośliwę Ja chyba w przypływie szaleństwa pojechałam właśnie tam po moje klony ginnala ;D
Jakieś 70+ km by było.. a ceny mają jakieś rozsądne? Bo na stronie nie ma niestety. Ale sporo mają w ofercie, może i zrobię wycieczkę.. dzięki za cynk
Rojodziejowa 11:28, 25 lip 2021

Dragonka napisał(a)
Jakieś 70+ km by było.. a ceny mają jakieś rozsądne? Bo na stronie nie ma niestety. Ale sporo mają w ofercie, może i zrobię wycieczkę.. dzięki za cynk

Kiedyś mieli podane ceny - nie było źle, warto zadzwonić, bo jak śś są wysokie na 250-300, to już spore
gogo 20:22, 25 lip 2021

Basiu, w czasie wizyty u Danki zobaczyłam jej grujeczniki /zdjęcie u mnie/, są zupełnie inne niż mój.
Bo mój to gatunek podstawowy /do 15 m/, a Danka ma odmianę Amazing Grace /do 5 m/ i słońce nie przypala.

Gdyby ktoś przygarnął kotki, to byłoby super

Ten busz z aksamitek był piękny, teraz, po zmianach, też możesz mieć
Dragonka 21:01, 25 lip 2021

Cyknelam fotkę pod blokiem u babci, bardzo mi się podoba ten cudak ale nie mam pojęcia co to jest?.Listki z domieszką bieli, a kwiatuszki białe.
Rojodziejowa 21:17, 25 lip 2021

Dorii 21:19, 25 lip 2021

Wilczomlecz Białobrzegi

Przewertowałam wątek, pięknie ogród się zmienił w tak krótkim czasie. Choć nie jestem wielbicielem trawnika to trzeba mu przyznać że robi robotę.
AniazUroczyska 22:51, 25 lip 2021

gogo napisał(a)

Ten busz z aksamitek był piękny, teraz, po zmianach, też możesz mieć

Dziękuję Ci dobra kobieto za piękne widoczki! Chyba zacznę trzymać sztamę z Twoim
mężem
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies