Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sałatka pokrzywowa

Sałatka pokrzywowa

Juzia 20:16, 23 cze 2021

Jak chce ci się leżeć.... to leż!

Z tymi ścieżkami to ja bym już nie zniesła. Dlatego nie mogę mieć takiego ogrodu. Bo już bym klęczała i wyrywała
Anda 20:42, 23 cze 2021

No a mi się właśnie takie ścieżki bardzo podobają Takie naturalne, wdzięczne i przyjazne. Przechodząc obok nowo wybudowanych domów z przedogrodkami w stylu podsypu torów kolejowych mam ochotę tam wrzucić bombę z nasionami, żeby to jakoś przyjaźniej dla oka wyglądało

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
antracyt 20:50, 23 cze 2021

Moje zeszłoroczne lwie paszcze tym razem nie wytrzymały zimy. Brakuje mi ich bardzo. Wysiane powinny Ci za miesiąc zakwitnąć Bardzo fajne te ścieżki zasiedlone
Juzia 21:06, 23 cze 2021

Anda napisał(a)
No a mi się właśnie takie ścieżki bardzo podobają Takie naturalne, wdzięczne i przyjazne. Przechodząc obok nowo wybudowanych domów z przedogrodkami w stylu podsypu torów kolejowych mam ochotę tam wrzucić bombę z nasionami, żeby to jakoś przyjaźniej dla oka wyglądało

Mi też się podobają... ale ja mam nerwicę natręctw
Walczę sama ze sobą żeby nie było od linijki i w rządku.
Mgduska 21:07, 23 cze 2021

Juzia napisał(a)
Jak chce ci się leżeć.... to leż!

Z tymi ścieżkami to ja bym już nie zniesła. Dlatego nie mogę mieć takiego ogrodu. Bo już bym klęczała i wyrywała

Wyrwę dopiero jak przekwitną, nie ma gupich
Mgduska 21:08, 23 cze 2021

Juzia napisał(a)

Mi też się podobają... ale ja mam nerwicę natręctw
Walczę sama ze sobą żeby nie było od linijki i w rządku.

Oj przegrywasz, Juziek
Mgduska 21:09, 23 cze 2021

antracyt napisał(a)
Moje zeszłoroczne lwie paszcze tym razem nie wytrzymały zimy. Brakuje mi ich bardzo. Wysiane powinny Ci za miesiąc zakwitnąć Bardzo fajne te ścieżki zasiedlone

Wiesz, ale one malutkie są. Fajnie by było, miałabym masę kwiecia do bukietów. Z tej zeszłorocznej jestem naprawdę dumna, jest piękna, wielka, jak z kwiaciarni
Mgduska 21:14, 23 cze 2021

Anda napisał(a)

Ja się z tą ścieżką nie kłócę, wyrywam tylko trawę, bo to najgorszy według mnie chwast
Ach, żebyś wiedziała, jak mnie nieraz korci Zwłaszcza, żeby ubarwić sąsiadowi przenawożony trawnik na przedpłociu, który kosi w niedziele i święta. Ale to na nic, i to skosi
Juzia 21:17, 23 cze 2021

Mgduska napisał(a)

Oj przegrywasz, Juziek

No wiem.
DLatego mam jak mam.
Mgduska 21:22, 23 cze 2021

A ja nie mam tyle czasu na ogród, dlatego mam jak mam
Ale nie martw się, jak siedzę na tarasie, co chwilę się podrywam, bo widzę trawkę w fudze