Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

renatamama3 13:14, 10 gru 2019

Córa moja technikum w Czernichowie Technik Weterynarii ,syn LO gim i podstawówkę skończył z paskiem zresztą jeden i drugi ,pierwszy ma rozszerzenia geografia ,biologia i angielski mysli o AWF fizykoterapeuta lub WF w służbach mundurowych ,a ten młodszy jest w technikum rozszerzenia matma i fizyka mysli o studiach w Warszawie lotniskowych .Szybko zleci zobaczysz ,córka dopiero gim zaczynała a już technikum kończy .
renatamama3 13:15, 10 gru 2019

A osuszacze pewnie warto ,man mechaniczna duzo wody zbierała ,uważaj tylko aby tynków nie sparzyć .
popcorn 13:18, 10 gru 2019

Technikum w Czernichowie mówisz... Czernichów blisko. Zobaczymy co wymyśli Dobry poziom mają?
Pewnie że szybko czas leci, życie ucieka... heh. Dlatego warto gonić za marzeniami

Osuszacze muszą być bo chcę żeby dach ocieplali, a nie chcę żeby wszystko zawilgotniało...

buziaki
Mirka 13:28, 10 gru 2019

popcorn napisał(a)
Mirka regipsy będę miała na całym suficie, ale zanim je rozłożymy musi być sucho bo one mega chłoną wodę. Czyli mieliście wylewki, a jak było sucho to zamiast tynków regipsy? Niegłupi pomysł, pewnie wyszłoby taniej niż takie tynki plus materiał hmmm. No ale już po ptakach, zrobione, teraz muszą schnąć. No nic.

Dzięki Mirka!

Tak Karola najpierw styropian na podłogę i wylewka a potem jak można było wejść to płyty.Strop mam drewniany i w płytach też.
U mnie koszt tylko płyt bo em z synem robili wszystko sami.
Edit.Ścianki działowe też robiliśmy z płyt z wełną wygłuszającą w środku .
popcorn 13:36, 10 gru 2019

Super. Mogłam o tym pomyśleć ale teraz już za późno...

Osuszacze! Jutro podzwonię i je zorganizuję na przyszły tydzień. Pytanie jakiej wydajności i ile muszą chodzić hmmm i czy nie powinno być sufitów najpierw?? Hmmm

pozdrawiam. Cieszę się że zaglądacie, co kilka głów to nie jedna
renatamama3 13:57, 10 gru 2019

popcorn napisał(a)
Technikum w Czernichowie mówisz... Czernichów blisko. Zobaczymy co wymyśli Dobry poziom mają?
Pewnie że szybko czas leci, życie ucieka... heh. Dlatego warto gonić za marzeniami

Osuszacze muszą być bo chcę żeby dach ocieplali, a nie chcę żeby wszystko zawilgotniało...

buziaki

Powiem tak ,jak ktoś się chce uczyć to się uczy ,zawodowe dość wysoko ,byla na praktykach w gabinecie w tamtym roku ,lekarze twierdzili ,że ma większą wiedzę niż studenci którzy do nich na praktyki przychodzą ,pani od polskiego i majcy też dość kompetentne ,najsłabiej języki .
popcorn 14:02, 10 gru 2019

Ta weterynaria to nie jest zły pomysł, młoda chce mieć stadninę hehe. zobaczymy dzięki!
renatamama3 14:08, 10 gru 2019

popcorn napisał(a)
Ta weterynaria to nie jest zły pomysł, młoda chce mieć stadninę hehe. zobaczymy dzięki!

No to jest tam kierunek hodowca koni .
popcorn 14:09, 10 gru 2019

Hehe nie wiem czy z hodowli koni ktoś jest się w stanie utrzymać. Za to weterynarz to nie jest zła fucha...
renatamama3 14:19, 10 gru 2019

popcorn napisał(a)
Hehe nie wiem czy z hodowli koni ktoś jest się w stanie utrzymać. Za to weterynarz to nie jest zła fucha...

A tego nie wiem ,chętni są ,bo klasy się otwierają ,może stadniny otwierają ,albo w nich pracują .Dobre LO jest w Piekarach ,ale księży .