Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

Dominika11 08:04, 19 sie 2020

popcorn napisał(a)
Żółty. Coraz więcej w moim ogrodzie
Czekam na zebranie nasion,bo kupiłam tylko jedną doniczkę

piękne słoneczka
KasiaBawaria 09:14, 19 sie 2020

popcorn napisał(a)
Hahaha

Dawyck gold to buk?
Nie mam u chyba mieć nie będę, brak miejsca...

Słoneczniki i physalis, uwielbiam,mniam!

Przepiekna kompozycja. A dawyck gold to chyba buk
popcorn 09:28, 19 sie 2020

Dawyck gold to na pewno buk

Stąd wszystko wylatuje, będą róże

Werbena jest wszędzie, muszę ją wyciąć zanim zawiąże nasiona i opanuje każdą rabatę w sumie już opanowała ale nie wyobrazam sobie gdyby miało jej być więcej

Stipa zeżarła rozchodniki, zacienila je, rozchodniki leżą i gnija, średni to był pomysł. Chyba że zachowując sporo większe odstępy pomiędzy nimi???
BKosimkArt 09:32, 19 sie 2020

popcorn napisał(a)
Dawyck gold to na pewno buk

Stąd wszystko wylatuje, będą róże

Werbena jest wszędzie, muszę ją wyciąć zanim zawiąże nasiona i opanuje każdą rabatę w sumie już opanowała ale nie wyobrazam sobie gdyby miało jej być więcej

Stipa zeżarła rozchodniki, zacienila je, rozchodniki leżą i gnija, średni to był pomysł. Chyba że zachowując sporo większe odstępy pomiędzy nimi???

Stipa niestety tak ma że leży jak są kwiaty... najfajniejsza jest na wiosnę a potem to już tak sobie.
zawitka 09:34, 19 sie 2020

Szklarnia fajoska bo okrągła. Stipa w tym roku też jakaś dziwaczna u mnie dolne igiełki schną i brzydko wygląda.To susza deszczu u nas nie było a jak był to pokropiło i koniec .Na 40 cm w głąb ziemia jak kamień.
Dominika11 09:40, 19 sie 2020

popcorn napisał(a)
Hahaha

Dawyck gold to buk?
Nie mam u chyba mieć nie będę, brak miejsca...
tak to zdecydowanie buk - mam go
popcorn 09:42, 19 sie 2020

Basia lubię stipę, jak leży nawet. Ale rozchodniki zeżarła. Rozchodniki wymeldowuję pod brzozy, niech walczą na słońcu i z suszą, powinny dać radę. Stipa tu i tak się wysieje, a przeniosę ją przez jeżówki. Zobaczymy jak będzie wyglądac w przyszłym roku

Zawitka tutaj popadało, ciesze się jak głupia. I drugi dzień szarobudo, więc wszystko momentalnie nie wyschnie. Może. Weekend znów ma być gorący. Ale parę dni bez podlewania to już coś, no i zbiornik na deszczówkę trochę się wypełnił znowu, mam nadzieję!
Magda70 10:20, 19 sie 2020

Karola, ja przycięłam moją leżącą stipę. Puszcza nowe zielone kłosy...więc tnij i odsłoń rozchodniki. Mi pożarła rozchodniki i jeżówki.
popcorn 10:22, 19 sie 2020

Madzia jak nisko? I kiedy cięłaś? Też o tym myślałam ale stosunkowo późno jest, połowa sierpnia???
Magda70 10:54, 19 sie 2020

Jedną ciełam ze 2 tyg temu, a drugą rabatę 2 dni temu. Tak ze 20-30 cm nad ziemią. Będzie co ma być...nasiona są już w ziemi więc luzik.