Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

sylwia_slomc... 16:07, 23 lis 2020

Czołówka na głowę i sadź ja tak przez dwa sezony cebulowe sadziłam do latarki
nyna76 16:12, 23 lis 2020

Hej Karola, kupowałaś w Benexie. Jesteś zadowolona z zakupów?

Jeśli dobrze zrozumiałam premiera Mateuszka-kłamczuszka, to hotele i wyciągi w górach będą zamknięte w czasie nowych ferii. Czyli górale nie zarobia w tych 2 tygodniach. Jak myślisz, co z pozostałym okresem? Ja się szykuję na 20 lutego tak jak planowałam.
popcorn 16:29, 23 lis 2020

Latarka czołówka... haha
właśnie zamknęłam kury, ciemno i zimno, ale przynajmniej nie pada. Może to i pomysł dzięki!!! pozdrawiam Sylwia!

Ania, Benex chwalę, jeszcze nigdy mi nic nie pomylili, cebule zgodne z opisem zawsze i rosły jak powinny. Będę u nich zamawić i ich chwalić, jestem zadowolona.

Ferii ma nie być i ani hotele ani wyciągi mają nie działać przez zimę. Więc teoretycznie nie powinien nigdzie nikt jechać. A jak będzie, zobaczymy...
Małych kwater prywatnych nie upilnują, bo niby kto. Ale jak nie uruchomią wyciągów to nie będzie co tam robić? Ja sobie daję na wstrzymanie...

Liczę że wyciągi jednak ruszą i bedziemy jak zawsze jeżdzić na nocne jazdy. Czarny groń mam 35 minut drogi stąd i po pracy rach ciach, zamykali bodajże o 22giej Pośmigać parę godzin, potem jakiś hot dog czy kwaśnica w knajpce na górze i do domu młodą zaczęłam uczyć jeździć na snowboardzie, mamy z tym kupę śmiechu bo sami też się uczymy
nyna76 00:29, 24 lis 2020

Cholipka, to mnie nie pocieszyłaś ...
Bliskości Gronia szczerze zazdroszczę... i szybkich wypadów.

popcorn 07:53, 24 lis 2020

Czasy mamy takie a nie inne... normalnie miałabym przynajmniej jedne bilety gdzieś. Jeśli nie więcej Ale nie da się planować niczego, nawet we własnym kraju, myślę że trzeba dac sobie na wstrzymanie. Prócz tego opieka lekarska siadła wobec czego trzeba o siebie dbać zeby nie musieć ich potrzebowac... wobecz czego siedzimy w domu.

Gdyby wszyscy siedzieli to virus by padł bo nie miałby nowych nosicieli...

Masz rezerwację na 20tego ale wtedy będzie szkoła działać już? Ja bym odwołała?
nyna76 08:08, 24 lis 2020

Zdalne lekcje to żadna szkoła .... Nie przejmuję się tym. Zwolnienie na tydzień z niby lekcji nie zaszkodzi.

popcorn 08:10, 24 lis 2020

U nas całkiem to działa. I lecą z materiałem strasznie, może dlatego że to już 7ma klasa.
Zrobisz jak uważasz. Nie nastawiaj się za bardzo, bo sytuacja jest bardzo płynna i wszystko może się zmienić... już niczego nie rezerwuję, wtopa z hotelami w Czarnogórze mi wystarczy.
Kurtkę narciarską młodej kupimy i to tyle z przygotowań, sprzęt się wypożyczy, za szybko rośnie żeby kupować nowe...

pozdrawiam!
nyna76 08:14, 24 lis 2020

Oczywiście, przecież to Polsza, wszystko tu jest płynne oprócz głupoty, która jest jedyną stałą ...

Buźka
popcorn 08:19, 24 lis 2020

To jest chyba najgorsze, że to akceptujemy... ktoś powiedział że nie jest najgorsze że jesteśmy w dupie, najgorsze jest to że zaczynamy się w niej urządzać...
popcorn 07:41, 25 lis 2020

Spacer mimo zarazy ..

Pod smokiem wawelskim jest owieczka LEGO też zieje ogniem haha

Kolejne szklane bombki choinkowe zakupione, młoda zadowolona

Zimno dziś

Kurki dostały makaron i płatki owsiane, gorące...

Miłego dnia!