Zobaczymy co przyjedzie. Wiem że z drzew liściastych. Zrobię foty jak dostanę.
Taniej niż kora, ceny workowanej pogłupiały. Pamiętam jak parę lat temu płaciłam 5 zł za worek. Teraz 14. Heh.
A oficjalnie inflacja to 3,5% tak akurat, chyba na lokomotywy.
Kore poszukaj na olx
kupiłam z darmowa dostawą po 9 zł za 80 l a jeszcze pan miał na aucie 5 dodatkowych worów, powiedziałam ze jak da rabat to wezmę i ostatecznie kupiłam 45 worków po 8 zł.
chętnie obejrzę Te wiórki bo te kore co mam to za mało będzie na ten rok.
Poszukam w mojej okolicy też zrębków.
W zeszłym roku wysłałam męża i syna w pobliże tartaku po kore. Jest tam takie miejsce gdzie wysypują kore z aut które wożą drewno.
Wyszedł cieć i ich przegonił. Więc zadzwoniłam do kierownika tartaku i tak napłakałam o tej korze i cieciu że powiedział ze mu ciec firmą nie będzie rządził i mam brać ile chce.
Efekt był taki ze za FREE chłopcy przywieźli dużą przyczepkę samochodową ze specjalnie dorobionymi burtami.
no....... kora była za free.... ale młody zgubił przy tym słuchawki od iphona takie bez kabelka
hahaha Lidka, ooops
Sylwia, mogę zamawiać takie zrębki co roku, zobaczymy jak to będzie
Kasia ja podlewałam raz biohumusem, i teraz sa nawet za duże Te największe mają ze 40 cm haha wypadałoby je wysadzać ale nawet w igloo noce są nadal zbyt zimne. Jeszcze miesiąc musza wytrzymać. Wiec nie wiem czy podlewaj czymś