Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

Madzenka 07:07, 24 lut 2015

Serce rośnie!
Bogdzia 09:34, 24 lut 2015

Ewa wspaniale nam przedłużyłas audycje tymi zdjeciami. Dzięki.
rozark 10:31, 24 lut 2015

i ja też się dołączam
Gocha 10:34, 24 lut 2015

Ewa- wprawdzie podobnych wpisów było już tu dużo ale ja muszę też od siebie napisać. Piękne mijsce,przyroda , otoczenie. Wspaniali ludzie, życzliwi, pomocni, chętni, uśmiechnięci, przyjaźni- aż zazdroszczę takich ludzi wokoło. Ludzi z którymi chyba można konie kraść, którzy nie czekają aż im spadnie manna z nieba tylko zakasują rękawy i do roboty. Szkoda , że takich ludzi coraz mniej w tym naszym pięknym kraju. Ale myślę też , że Ty skupiasz wokół siebie takich właśnie dobrych ludzi- bo dobro dobro przyciąga. Chciałabym kiedyś móc odwiedzić tamte strony- bo są po prostu przepiękne. Gorące pozdrowienia z dalekiego Lublina
Wieloszka 10:44, 24 lut 2015

Ewuniu, odcinek obejrzałam i podzielam zdanie Małej Mi - że jak zwykle pokazali za mało, zwłaszcza Białego Ogrodu... Dobrze, że uzupełniłaś swoimi fotkami Naprawdę wspaniała ekipa wyjątkowych ludzi, którzy widzą dalej niż swoje ogrodzenie! Podziwiam Wasz zapał i że "chce Wam się chcieć" jak napisała Gabriela Tyle już pojawiło się pozytywnych komentarzy, że nie będę pisać nic nowego, tylko podpisuję się pod nimi
anka_ 19:40, 24 lut 2015

To co mnie najbardziej uderzyło ( poza oczywiście walorami przyrodniczymi) to ta niesamowita pasja bijąca od Was. To coś wspaniałego mieć obok siebie tak cudownych, bezinteresownych ludzi, którzy potrafią stworzyć coś wspólnego.

Pszczelarnia napisał(a)
Słynny szczepiony pomidor. Aleśmy go wymęczyły. Miałam 2 krzaczki w ogrodzie - dały owoc i faktycznie są wytrzymałe.

Ewo ten pomidor bardzo mnie zaciekawił. Powiedz proszę czy to efekt waszych eksperymentów, czy u was sprzedają takie szczepione. I jaka jest różnica w porównaniu do tych na własnych korzonkach.

Pszczelarnia napisał(a)
Pisałam kiedyś o tym, że azalie i różaneczniki się rozsiewają....
Jeżeli masz nasionka azalii pontyjskiej, albo któraś z twoich koleżanek to ja z ogromną przyjemnością kupię. Bezskutecznie poluję na tę azalię.

Pszczelarnia napisał(a)
Bardzo ciekawy, zaskakujący kompozycyjnie ogród Danusi z Sosnowa, położony na skraju wysokiej skarpy.

Ewo mogłabym cie prosić o namiar do ogrodu Danusi.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Karol99 19:42, 24 lut 2015

Proszę: https://www.ogrodowisko.pl/watek/34-sosnowo
Wybaczcie, że się wtracam.
Justyna 20:46, 24 lut 2015

Oglądałam z przyjemnością Wyrazy szacunku dla efektywnej inicjatywy.
Urszulla 21:16, 24 lut 2015

Ewo, fantastycznie że wstawiłaś te zdjęcia gratulacje dla wszystkich współpracujących fajny cel jednoczy ludzi i to widać i bardzo mi się podobało
Mala_Mi 21:42, 24 lut 2015

Ogrody łączą ludzi.... tych pozytywnych. Wyłapują perły z ludzi... odsiewaja ziarno od plew.. ludzie pomimo różnych niedoskonałości potrafia się zjednoczyć. Dumna jestem z całej ekipy. Oglądając odcinek wrwca wiara w ludzi. Ksiadz wiedział kto potrafi to zrobić .... woda zamienila sie w wino.
Ogrod Jasi szalenie mi sie podoba... i te rh.... borówki. .. bajka..chociaż real nie jest bajką.
Troche patetycznie..... ale prawdziwie.
Jestes ambasadorka Kotliny Klodzkiej