olciamanolcia
07:15, 07 paź 2024

Ja to zawsze mówię , że byłam w Armanim

Ale ile perełek stamtąd mamy

Pare lat temu wyhaczyłam chustę Hermes-i nie żadne made in Turkej czy Wietnam -ordżinal za 99 groszy...

Kiedyś nic nie umiałam tam znaleźć, ale mój nastolatek mnie dokładnie poinstruował jak to się robi
 Kiedyś nic nie umiałam tam znaleźć, ale mój nastolatek mnie dokładnie poinstruował jak to się robi  Mamy u siebie taki z perełkami, ostatnio kupiłam płaszcz, stan idealny, markowy, oryginalny trencz za 30 zeta, wart 2 tys.
 Mamy u siebie taki z perełkami, ostatnio kupiłam płaszcz, stan idealny, markowy, oryginalny trencz za 30 zeta, wart 2 tys.  Córka poluje i ma super ciuszki za grosze. Dzisiaj w sklepach jakość pozostawia wiele do życzenia, a jak już tak jest to ceny kosmiczne.
 Córka poluje i ma super ciuszki za grosze. Dzisiaj w sklepach jakość pozostawia wiele do życzenia, a jak już tak jest to ceny kosmiczne. 

Ja to taki klient na lajcie, chodzę bez spiny i zakupy tylko dla siebie, nie na handelek
 Ja to taki klient na lajcie, chodzę bez spiny i zakupy tylko dla siebie, nie na handelek  

ostatnio kupiłam za kilka złotych poidełko,  w kształcie serca, może to była jakaś donica u mnie robi za poidełko
 ostatnio kupiłam za kilka złotych poidełko,  w kształcie serca, może to była jakaś donica u mnie robi za poidełko mam też kilka wazonów, dzbanków z mosiądzu, lubię jak coś mi się fajnego trafi
 mam też kilka wazonów, dzbanków z mosiądzu, lubię jak coś mi się fajnego trafi 

zawsze się zastanawiam ile ja byków  zrobiłam, szczególnie jak piszę na telefonie, jedno na co staram się zwracać uwagę to buźki,  bo często zdarza mi się odwrotnie nawias  postawić
 zawsze się zastanawiam ile ja byków  zrobiłam, szczególnie jak piszę na telefonie, jedno na co staram się zwracać uwagę to buźki,  bo często zdarza mi się odwrotnie nawias  postawić 

a i tak w tych samych portkach latam bo wygodne
 a i tak w tych samych portkach latam bo wygodne