Niezły temat Kiedyś nic nie umiałam tam znaleźć, ale mój nastolatek mnie dokładnie poinstruował jak to się robi Mamy u siebie taki z perełkami, ostatnio kupiłam płaszcz, stan idealny, markowy, oryginalny trencz za 30 zeta, wart 2 tys. Córka poluje i ma super ciuszki za grosze. Dzisiaj w sklepach jakość pozostawia wiele do życzenia, a jak już tak jest to ceny kosmiczne.
Śmieszy mnie jak ludzie sobie wydzierają torebki z ręki, ostatnio kobitka straciła koszyk z łowami z własną kurtką, którą tam włożyła Ja to taki klient na lajcie, chodzę bez spiny i zakupy tylko dla siebie, nie na handelek
A ja lubię w wyszukiwać jakieś ozdoby ostatnio kupiłam za kilka złotych poidełko, w kształcie serca, może to była jakaś donica u mnie robi za poidełko mam też kilka wazonów, dzbanków z mosiądzu, lubię jak coś mi się fajnego trafi
Moze nieprecyzyjnie sie wyrazilam. Doniczkowe mam posadzone wszystkie, doluje tylko te co sa z goła bryla korzeniowa lekko przysypane by nie wyschły. Np. od 2 miesiecy czeka 10 sadzonek paproci ale nie mam jeszcze przygotowanego miejsca, kupilam, bo akurat na lokalnych facet sprzedawal za grosze. 10 sadzonek kobylastych kosztowalo mniej niz 1 w ogrodniczym.
To jak z Waszymi zakupami w second handach, jest okazja na dobre za grosze, to kupilam
Oj tam zawsze się zastanawiam ile ja byków zrobiłam, szczególnie jak piszę na telefonie, jedno na co staram się zwracać uwagę to buźki, bo często zdarza mi się odwrotnie nawias postawić