Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Basieksp 13:36, 11 paź 2024

Lubię takie jesienne widoki w promieniach słońca Bardzo ładnie U nas też ładne słońce, ale zimno, a ja i tak jeszcze w pracy. Może jutro trochę słońca złapię, bo w niedzielę ma padać.
mrokasia 14:39, 11 paź 2024

A ja w łóżku z gorączką i mega katarem.. w sypialni na poddaszu więc nawet widoków nie ma jak pooglądać…
TAR 16:08, 11 paź 2024

o cholipa, to slabo
Judith 19:38, 11 paź 2024

Basieksp napisał(a)
Lubię takie jesienne widoki w promieniach słońca Bardzo ładnie U nas też ładne słońce, ale zimno, a ja i tak jeszcze w pracy. Może jutro trochę słońca złapię, bo w niedzielę ma padać.

Dziękuję, Basiu
Judith 19:42, 11 paź 2024

mrokasia napisał(a)
A ja w łóżku z gorączką i mega katarem.. w sypialni na poddaszu więc nawet widoków nie ma jak pooglądać…

No masz ci los! Taka pogoda dziwaczna. Wczoraj na ulicy widziałam idące razem dwie babki: jedna miała bluzeczkę na ramiączkach, a druga zapięty na wszystkie guziki płaszcz do połowy łydki .

Pij herbatkę z cytryną, zdrowiej! .
TAR 20:21, 11 paź 2024

Judith napisał(a)

No masz ci los! Taka pogoda dziwaczna. Wczoraj na ulicy widziałam idące razem dwie babki: jedna miała bluzeczkę na ramiączkach, a druga zapięty na wszystkie guziki płaszcz do połowy łydki .

Pij herbatkę z cytryną, zdrowiej! .

To ja i moja siostra
Ja to ta na ramiaczkach
Wafel 21:18, 12 paź 2024

Judith, ławeczka trenerska, bo pisałaś, że dzieciaki mecze rozgrywały na trawniku to tata (trener) pewnie często siadywał...
Judith 21:28, 12 paź 2024

Wafel napisał(a)
Judith, ławeczka trenerska, bo pisałaś, że dzieciaki mecze rozgrywały na trawniku to tata (trener) pewnie często siadywał...

Asia, stosuj cytaty, plis - z wysiłku aż się spociłam, żeby przypomnieć sobie ocokaman
Małżonek był zawsze graczem, zatem o zaleganiu na ławce w czasie gry raczej mowy nie było . Ławeczka służyła najczęściej jako miejsce na bluzę lub butelkę z wodą .
Judith 21:33, 12 paź 2024

Tu i ówdzie czytam o kupowaniu cebul tulipanów, co przypomniało mi, że jesień jest. No więc dzisiaj nabyłam dwie paczki mieszanki pod tytułem Barwy Radości, proszę ją Was . Idealne na wiosnę, czyż nie? .
Będą na kwadratowej w okolicy tarasu. Jeśli mi ich coś nie zeżre oczywiście, a tu grasuje jakiś zwierz…
Marcin89 21:41, 12 paź 2024

Judith napisał(a)
Tu i ówdzie czytam o kupowaniu cebul tulipanów, co przypomniało mi, że jesień jest. No więc dzisiaj nabyłam dwie paczki mieszanki pod tytułem Barwy Radości, proszę ją Was . Idealne na wiosnę, czyż nie? .
Będą na kwadratowej w okolicy tarasu. Jeśli mi ich coś nie zeżre oczywiście, a tu grasuje jakiś zwierz…
No i super. Ja jeszcze nie zamówiłem, ale mam już wybrane odmiany