Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Judith 22:35, 12 kwi 2022

Dziękuję, dziewczyny, za uznanie . Tak sobie dzióbię tę chustę i sprawia mi to przyjemność, ale właściwie nie mam pewności czy będzie miała zastosowanie . Zobaczymy latem .
Wiann, Agatorek, lubię różowy, acz musiałam, paradoksalnie, do tego dojrzeć. Uraz z przesłodzonych lat 80 długo nie pozwalał mi na dostrzeżenie piękna w tym kolorze .
Basia, Olcia, Daria, Marta -
Hania, tos mnie zaskoczyła tą „dziewuszką” .
Wulkanem energii raczej nie jestem, a kawusia pita na raty to chyba powszechna przypadłość ogrodników .
Szydełkowanie mnie relaksuje. Odkąd przestałam napinać sie na szybki efekt, zaczęłam czerpać przyjemność z samej czynności. Co ciekawe - w ten sposób praca postępuje szybciej .
Kordina 22:47, 12 kwi 2022

Judith napisał(a)

A teraz na tapecie:

Ślicznościowe, a czy Ty wiesz Koleżanko, ze istnieje taki wątek?? :

https://www.ogrodowisko.pl/watek/793-nasze-drugie-hobby-rysunki-obrazki-pastele-oleje-rzezby-roslinne-inspiracje?page=182

Właśnie wczoraj niechcący go odkryłam i znowu pół dnia prześledziłam kartka po kartce cały!! I podziwiałam te cuda i zdolności. Umieść tam swoje dzieła
pozdrawianki
Magara 01:26, 14 kwi 2022

Roboty szydełkowe podziwiam, wiosnę podziwiam, a przy okazji proszę o zapisanie do Klubu Biadolących
Ok. kilometra w linii prostej mam żwirownię - niby nieczynna, niby straszne kary nałożone, a kamienie do tłuczenia jak zwozili tak zwożą i tłuką... Do nas dociera hałas jak wiatr w dobrą stronę zawieje, ale w odległości kilkunastu-kilkudziesięciu metrów od żwirowni ludzie mają domy, w których mieszkają - nie pojmuję, że się na to godzą i robią NIC
Judith 09:57, 14 kwi 2022

Magara napisał(a)
Roboty szydełkowe podziwiam, wiosnę podziwiam, a przy okazji proszę o zapisanie do Klubu Biadolących
Ok. kilometra w linii prostej mam żwirownię - niby nieczynna, niby straszne kary nałożone, a kamienie do tłuczenia jak zwozili tak zwożą i tłuką... Do nas dociera hałas jak wiatr w dobrą stronę zawieje, ale w odległości kilkunastu-kilkudziesięciu metrów od żwirowni ludzie mają domy, w których mieszkają - nie pojmuję, że się na to godzą i robią NIC

Rozrasta się nam klub .
Czy ludzie nic nie robią - tego nie wiadomo. Jest problem z egzekwowaniem prawa także wtedy, gdy zapadnie wyrok...
Judith 09:59, 14 kwi 2022

Zachwycam się nieustająco możliwościami nowego aparatu (szkoda, że po przesłaniu na forum, zdjęcia tracą na jakości )

sarenka 10:00, 14 kwi 2022

Świetne te zdjęcia!
Agatorek 10:04, 14 kwi 2022

Trochę może i tracą, ale nadal zachwycają
MartaCho 10:10, 14 kwi 2022

Eee tam, bardzo ładne nadal są te zdjęcia! Bratki są takie urocze
DariaB 10:30, 14 kwi 2022

Judith piękne wiosenne kwiatki zdjęcia troszkę tracą na jakości na forum, ale nie na tyle żeby się nimi nie zachwycać
AnnaCh 10:34, 14 kwi 2022

Też się zachwycam zdjęciami
To jakiś profesjonalny sprzęt, czy super telefon?