Jolu, niebezpieczeństwa czyhają wszędzie

nawet z dalszych podróży zdarza nam się coś przytaszczyć
Justyno, te Gumballe są dość niskie, niestety mierzyłam długością auta

teraz żałuję, że nie zamówiłam wyższych. Zawsze jednak można przesadzić, siedzą tu dopiero rok. Moje obawy dotyczą także tego,że za jakiś czas sąsiedzi (być może) zechcą wyciąć świerki i co wtedy? Małe kulki mogą nie wystarczyć na przesłonę
Judith, po lewej stronie od czwartego graba, za molinią jest buk Dawyck Purple, tu już nie wcisnę... chyba. Ale zaczęłam się temu miejscu przyglądać i hmm... może jednak wcisnę piątego graba?
April, pierwsze plany rabat początkującej ogrodniczki są dość niezdarne. Plus niezdecydowanie. Czwórka mi nie przeszkadza, piątka byłaby lepsza, o ile pozwoliłoby miejsce. Czwórkę grabów mam także na frontowej przed domem - tam też ze względu na miejsce weszły cztery, bo wyglądało to lepiej niż trzy. Teraz wyraźnie widzę, że brakuje mi w ogrodzie drzew z koronami o pokroju kulistym/kopulastym/stożkowym, za dużo mam kolumnowych. Tym bardziej, że wypadło kilka klonów japońskich, niestety. Jest więc co robić
Ago, ja też kieruję się miejscem, ale jeśli mogę wybrać, to wolę 3,5 itd. Dwa drzewa trochę mnie na przykład drażnią w odbiorze. Chyba, że rabata jest bardzo symetryczna, wtedy nie. Dlatego mam z tymi ambrowcami Gumball zagwozdkę. A może w środek dam jakąś rzeźbę?

Emma urocza, prawda?