Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W ogródku Martki

W ogródku Martki

Martka 16:40, 02 cze 2021

Miluniu, dziękuję! Eksperymentuję tu sobie, a co nie wyjdzie - pozmieniam Czekam na kwitnienie róż, gdyż...

Z dedykacją dla Ciebie

Oj, ta gnojówka musi śmierdzieć przeokropnie, kupiłam taką gotową w ogrodniczym i pryskałam w sobotę drzewka, potrzebny był prysznic i pranie rękawic, bo nie zawsze wiatr wiał w tym samym kierunku to jest jej wada, poza tym same zalety. Teraz pokrzywy są najlepsze, póki nie kwitną. Próbuję, jeśli to mnie przerośnie, zrezygnuję. Ale 20 litrów zdrowego nawozu, a właściwie koncentratu, może warto. Chemia też nie jest pachnąca, pomijając jej efekty mocno uboczne, to jest pocieszający argument na tak.
Anda 18:00, 02 cze 2021

Gratuluję zakupów Artemis uwielbiam za jej romantyczność

Pomyśl, czy między różami nie lepiej jednak byłoby posadzić chociażby szałwii ozdobnej. Podczas przerwy w kwitnieniu będzie tam jedynie zielono
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Roocika 22:37, 02 cze 2021

Martka napisał(a)

Kawał rabaty będzie
LIDKA 22:50, 02 cze 2021

Ładnie te rabaty okalaja dom. Duzo roślin to bedzie bujnie.
Działasz na szeroką skalę.
Agatorek 23:37, 02 cze 2021

Gnojówka z pokrzyw niestety nie pachnie fiolkami . Ja nie robiłam, ale moja mama już tak. I zapach mnie odrzucił. Chyba nie byłabym w stanie zrobić czegoś takiego .

Mega-rabata wyszła (wychodzi) Ci super. Pięknie okala dom, klony gwiazdorzą na ściance . Mają ładne tło
Róże niby się wprosiło, ale wyglądają jak u siebie
Yenna 11:20, 03 cze 2021

Martka napisał(a)

Świetnie wyglądają te połączone rabaty

I zdecydowanie rozumiem klonomanię
sarenka 11:48, 03 cze 2021

Świetne to połączenie dwóch rabat w całość, lepiej zdecydowanie wygladaja
Cały czas chodzą za mną gaury, ale jeszcze nie zamówiłam
edi75 13:54, 03 cze 2021

fajne wyszło to połączenie rabat.Gnojowjaz pokrzywy niestety pachnie nie ciekawie.. Robię ..uzywany
Agi2006 14:31, 04 cze 2021

To i ja napiszę ze połączenie rabat było najlepszym pomysłem! A rabata pod ścianą z dwoma bordowym klonami śni mi się po nocach. W dobrym tego zdania znaczeniu
Martka 19:47, 04 cze 2021

Anda napisał(a)
Gratuluję zakupów Artemis uwielbiam za jej romantyczność

Pomyśl, czy między różami nie lepiej jednak byłoby posadzić chociażby szałwii ozdobnej. Podczas przerwy w kwitnieniu będzie tam jedynie zielono

Bardzo lubię zielono, wszelkie odcienie zieleni są dla mnie piękne same w sobie, ale szałwię rozważę z innych powodów i chyba białą. Do trzech różnych kolorów róż tu będzie chyba najbardziej pasowała.

Roocika napisał(a)

Kawał rabaty będzie

Oj tak! Już jest, zaraz pokażę.

LIDKA napisał(a)
Ładnie te rabaty okalaja dom. Duzo roślin to bedzie bujnie.
Działasz na szeroką skalę.

Czekam na to "bujnie"

Agatorek napisał(a)
Gnojówka z pokrzyw niestety nie pachnie fiolkami

Oj nie fiołkami mam profesjonalną maskę do oprysków z mega-filtrami 3M, zakładasz i zapominasz na jakiś czas o świecie wszelkich zapachów. Zamierzam skorzystać.

Yenna napisał(a)

Świetnie wyglądają te połączone rabaty

I zdecydowanie rozumiem klonomanię

Dzięki! Widzę, że też zaczęłaś

sarenka napisał(a)
Świetne to połączenie dwóch rabat w całość, lepiej zdecydowanie wygladaja
Cały czas chodzą za mną gaury, ale jeszcze nie zamówiłam

Kolejny głos na tak A na gaurowe kwiaty bardzo czekam, mają już piękne kwiatostany

edi75 napisał(a)
fajne wyszło to połączenie rabat.Gnojowjaz pokrzywy niestety pachnie nie ciekawie.. Robię ..uzywany

A jak oceniasz efekty?

Agi2006 napisał(a)
To i ja napiszę ze połączenie rabat było najlepszym pomysłem! A rabata pod ścianą z dwoma bordowym klonami śni mi się po nocach. W dobrym tego zdania znaczeniu

Aga, a mi śnią się klony oblepione robactwem Twoje sny lepsze! Buduj ściankę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies