Dziewczyny, dzięki za wsparcie
Każdy pewnie czasem ma swoje zawijasy życiowe, które plany mu krzyżują, no taki lajf. Chciałabym mieć więcej czasu na prace na działce i cieszenie się wiosną, ale mam jak mam i tego chwilowo nie przeskoczę, oby tylko chwilowo
Jola-April - ja po nocach, bo tylko wtedy internety u mnie są na tyle sprawne, że mogę coś podejrzeć i zdjęcia u Was pooglądać

Kaszubi wtedy BTSów nie przestawiają

Minimalizuję ostatnio ilość godzin spania, żeby mieć czas na wszystko, też na przyjemności - np. zajrzenie na forum

A niezapominajki u mnie kwitną bo kupiłam kwitnące na wyprzedaży

Przetrzymałam jakiś czas w foliaku, przeżyły, nadszedł na nie czas
Helen - dzięki

rogal jutro dostanie kompostu jako ściółkę
Mrokasiu-Kasiu - jako sobie goście takie pory na odwiedziny wybierają, znaczy tak im pasuje

Rogala sama jestem bardzo ciekawa w pełni sezonu - jak zakładając wątek pokazałam pierwsze zdjęcia (rogal powstał sierpień/wrzesień 2021) dostałam opierdziel, że za dużo tam mam nasadzone

Opierdziel był zasadny, ale postanowiłam dać rogalowi czas i zająć się nadmiarami... później
Asiu-galgAsiu - herbatka na liście zakupów. Bardziej dla mojego sumienia, że zrobiłam co się dało. Prawda taka, że za trzy tygodnie pomidory powinny wyjść na zewnątrz, a te moje to wyglądają jak dwutygodniowe siewki

Nic to. Za rok oddam im w marcu pokoik dla gości i wstawię grzejnik, żeby w nocy nie marzły
Lucy - zaglądam, zaglądam, też mi się trochę frajdy należy
Jola-jolanka - jutro będzie dzienny rogal