Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

AgaBoso 00:02, 15 lis 2024

Haha uśmiałam się
Polon 08:45, 15 lis 2024

Tekst o dresie zrobił mi dzień
Miłego piątku - weekendu początku dla Wszystkich
AgaBoso 09:36, 15 lis 2024

Ja nadrabiam Twój wątek i właśnie czytam o kotach, ubawiłam się I jakie one słodkie, a ten co wystaje z pudełka to w ógle mistrz.
Magara napisał(a)
A na koniec zadanie:
1. znajdź kota.

Rumianka 22:27, 15 lis 2024

Magara napisał(a)
.
- Porąbało cię? Mam prać dres? I co, goły po ulicy chodzić??? [/i]

Rozbawiłaś na maksa...

Pani w klasie pyta:
- Jasiu, dlaczego przedwczoraj nie byłeś w szkole?
- Bo mi mama uprała buksy
- A dlaczego wczoraj nie byłeś w szkole?
- Już szedłem do szkoły, ale patrzę wiszą uprane buksy szkólnego to pomyślałem, że lekcji nie będzie...

buksy - spodnie
szkólny - nauczyciel.
Juzia 07:54, 16 lis 2024

Przyszłam prosić o namiar na szklarnie...
Proszę!

GingerO 08:24, 16 lis 2024

Ja też poproszę o namiar, gdzie takie szklarnie się kupuje. Wprawdzie zarzekam się że nie, ale w przyszłości... Kto to wie
mrokasia 13:00, 16 lis 2024

Ja też nie lubię prasować ale nie lubię też chodzić w pogniecionym. Prasuję tylko to co absolutnie muszę i tylko tak by jako tako wyglądało . Ale fakt - stacja parowa znacznie ułatwia tę czynność.
pestka56 13:50, 16 lis 2024

Prasowanie to nie moja ulubiona praca, ale muszę białe koszule mojego eM i to z racji – Ha, HA, HA, jego hobbystycznych zajęć. No, nie wypada do smokingu założyć nieuprasowanej koszuli. Raz w roku prasuję też obrus, biały z haftem richelieu. To prezent od mojej babci ze strony ojca. Ona go wyhaftowała jako część swojej wyprawy ślubnej. Więc go piorę, krochmalę (!) i prasuję. UF!
Poza tym unikam żelazka jak ognia.
Rumianka 18:01, 16 lis 2024

Drażliwy temat...też nie lubię prasowania...
Magara 23:26, 16 lis 2024

Dziewczyny - o prasowaniu: być może gdybym miała prasować ręczniki, ścierki kuchenne, inne małe gabaryty o kształcie prostokąta - uznałabym to za fajną rozrywkę Jest pogniecione, wychodzi gładkie Ale konieczność prasowania trudniejszych obiektów - skutecznie mnie do tej rozrywki, lat temu wiele, zniechęciła Teraz jak trzeba prasuje Małżonek, lubi to I stację pary/parową też mamy - kiedyś Mikołaj przyniósł zamiast nowego żelazka Podobno rewelacja

Aga Bosa - mój wątek mocno śmietnikowy Mydło i powidło Ale miło Cię gościć

Juzia, Ola - zaraz Wam wyślę Tylko zastrzegam, że szklarnię kupiłam trochę w ciemno, z dużą dawką zaufania do producenta i wiary w opis Głównie przekonała mnie gęstość poliwęglanu i ciężar produktu Póki co zapłaciłam, dostawa po 15 stycznia, a montować pewnie będziemy w marcu/kwietniu - wtedy będę w stanie się wypowiedzieć czy warto mieć najdroższe pomidory we wsi