Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Kordina 23:15, 23 lis 2024

Gosialuk napisał(a)
A co to MSM?

Organiczna siarka naturalnie występująca w przyrodzie, antyzapalna.

Magara napisał(a)

Ona zadowolona, podczytuje
Gości lubi

No to się rozsiadamy bardziej, trzeba dbać o zadowolenie Onej

Makao 23:44, 23 lis 2024

„Ona” ma wątek otwarty na wszelakie tematy. Jak widzę dużą liczbę wpisów to wiem że coś ciekawego jest na tapecie
Uwielbiam ❤️
Magara 23:25, 25 lis 2024

Wątek jak najbardziej otwarty na wszystko, ale na tapecie obecnie: listopad
Czyli dno totalne
Makao 05:27, 26 lis 2024

Hehe „dno totalne”.
Gdyby nie te zbliżające się święta to faktycznie dno. A tak to trochę radośniej na sercu. Po świętach już styczeń więc odliczanie i hasło byle do wiosny
MartaCho 07:35, 26 lis 2024

Magarku, u Hani napisałaś o sobie "kuternoga"- czyżby koleżanka bieżnia Cię zaatakowała?
Jak tam się miewa Twój krokomierz?
GingerO 07:51, 26 lis 2024

Ja też się zastanawiałam co się stało z Twoja nogą??
Gruszka_na_w... 10:14, 26 lis 2024

Teraz wypada w napięciu czekać na wyjaśnienia kwestii sprawności kończyn dolnych. Mam nadzieję, że to jakiś drobiazg.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Margo2 16:02, 26 lis 2024

Agatorek napisał(a)
To ja się wyłamię .
Nie piję w ogóle kawy, no nie licząc mrożonej latem
Z ciepłych napoi to tylko czarną herbatę, ale muszę przedtem porządnie zmarznąć. Ogólnie wolę zimne napoje, obowiązkowo z lodówki, przez cały rok

Mam tak samo oprócz zimnych napoi.
Kawa tylko kiedy mam totalny spadek energii, a to mam bardzo rzadko.
Za to rózne herbatki ziołowe i owszem.

Kordina napisał(a)

Organiczna siarka naturalnie występująca w przyrodzie, antyzapalna.

No to się rozsiadamy bardziej, trzeba dbać o zadowolenie Onej

Czyli siarka jest na wszelkie zapalenia?
A w jakiej to postaci?
Kordina 21:35, 26 lis 2024

Margo2 napisał(a)
...Czyli siarka jest na wszelkie zapalenia?
A w jakiej to postaci?

Biały proszek poczytał o MSM biorę na czczo płaską łyżeczkę z ciepłą wodą

Magara napisał(a)
... listopad
Czyli dno totalne

Protestuje!! Jakie totalne dno, wczoraj było piknie i słonecznie, 10°C udało mi się dzielnie wysprzątać do końca przedogródek, wyciąć do końca hosty i inne, pousuwać kilka m² tojeści rozesłanej i wywieżć 3 taczki

Magarku nie trzymaj nas w napięciu i domysłach, co z kończyną? Czy jak to ładnie określiłą Marta ( ) czyżby koleżanka bieżnia Cię zaatakowała?
Magara 23:31, 26 lis 2024

Ania-Makao - faktycznie święta może trochę zegar podkręcą U mnie co prawda brak aspektu religijnego, ale tradycja zdobienia, pieczenia i obżarstwa jakoś się trzyma Po grudniu to faktycznie, powinno już być z górki Ziemię do wysiewów by wypadało ogarnąć

Marta, Ola, Haniu, Bożena - moje kuternogostwo nie jest bynajmniej związane z urazem, a wręcz przeciwnie - z dbałością o zdrowie Jestem po pierwszym etapie skleroterapeutycznym żylaków Muszę zakładać i nosić sexi pończochę uciskową Niezbędne są do tego rękawice ogrodnicze

Gdybym wiedziała jakie to będzie upierdliwe to pewnie bym uciekła gdzie pieprz rośnie i olała temat A że nie wiedziałam to cierpię i się wkurzam Nie wolno mi myć podłóg na kolanach, pielić i być w przykucu Do mycia podłóg się nie rwę, ale przy wycinaniu bylin i przykucu wymuszonym sexi pończocha się roluje i uciska - nic fajnego A to dopiero początek

P.S. Bieżnia jest z nami od tygodnia. Sami jesteśmy w szoku, że została wyjęta z pudła i jest użytkowana bardzo uczciwie. Jak chomiki w kołowrotku ogarniamy godzinny trening Każdy swoją godzinę na spacerniaku Krokomierz bardzo pomógł - uświadomił mi, że się w zimie nie ruszam