Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Judith 12:18, 15 cze 2025

Magara napisał(a)
Judith - to bodziszek wspaniały Dosyć krótko kwitnie ale jest faktycznie wspaniały

Zaiste! Chcem!
Jakie ma u Ciebie warunki - więcej słońca niż cienia?
pestka56 13:34, 15 cze 2025

Dobrze mi się spaceruje po twoim ogrodzie
Makao 13:49, 15 cze 2025

Bodziszek zwrócił moją uwagę. Fajna kępka a rabaty to masz tak wygłaskane że miło się na nie patrzy.
Mi ślimak też zjadł jednego ogórka ale miałam dodatkową sadzonkę więc dosadziłam.
Joku 17:13, 15 cze 2025

Podziwiam całokształt ogrodu. Pięknie masz. Wiąz niech dobrze rośnie.
Roocika 18:34, 15 cze 2025

Wiąz świetnie się wpasował. Fajne kadry.
Magara 23:31, 15 cze 2025

Bardzo dziękuję za wszystkie dobre słowa I odnośnie nowych nasadzeń i odnośnie ogółu
Te dobre słowa to wielka motywacja, ale o tym przecież wiecie równie dobrze jak ja

Kasia - Scabioza kwitnie Jedna jedyna sadzonka To jest miejsce super ciepłe, super słoneczne Inne, w innych miejscach, jeszcze w powijakach.

Kasya - no jest ten bodziszek wspaniały, nie da się ukryć

Tarcia - kamienie budzą zdziwienie Były wcześniej, musiałaś przeoczyć. Już parę razy byłam o nie pytana Tam gdzie są kamienie - mam wloty od szamba - sztuk TRZY... Wolę patrzeć na kamienie, zamiast patrzeć na wściekle pomarańczowe dekle od rur

Lidka - korona obecnie u Marcina Pożyczyłam

Basia - u mnie wspaniały zaczął kwitnienie po deszczach, cieszy

Zuza -

Izka - wylizane? No coś Ty? Na tym gminnym kompoście wszystko tak porosło, że chwastów nie widać - fakt Ale trawa tak zapierdziela, że wąsy przy kancikach powinnam ciąć dwa razy dziennie

Judith - bodziszka wspaniałego mam w kilku miejscach - wydaje mi się, że najlepszy jest w półcieniu, takim prześwitującym, więc u Ciebie miałby pole do popisu Chętnie się podzielę, za duże mam te karpy Tylko niech ktoś mądry powie kiedy go ukopać??? A i Ty pamiętaj, żeby się przypomnieć
On kwitnie krótko - tydzień, góra dwa. W tym roku planuję zrobić eksperyment i ściąć po kwitnieniu do zera - zobaczę co będzie

Kasia-pestka - ja też lubię te spacery, coraz bardziej, z roku na rok

Ania-Makao - ja nadmiarowe ogórki oddałam sąsiadce Nie myślałam, że ślimaki będą takie szybkie Teraz jestem poza domem. Wracam za kilka dni. Zastanawiam się, czy w ogóle jakiś ślad po ogórkach i fasolce jeszcze zobaczę
W temacie bodziszka - j/w

Jola -

Asia -