Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

TAR 11:28, 27 lut 2026

Ja nie tylko wloskie piosenki lubie, moj repertuar muzyczny do sluchania jest bardzo ronorodny. Raczej celuje w stary dobry rock. Ale lubie i inne gatunki muzyczne. Zalezy od nastorju

Daga u mnie juz dzis zurawie sie pojawily - w koncu. A jak u Ciebie? Słychac klangor na polach?
Polon 16:26, 27 lut 2026

Magara napisał(a)

Gosia - czemu włoski to stan umysłu wg Ciebie??? Ja makaron w każdej postaci bardzo lubię

Może źle to nazwałam , jak słyszę włoski język to od razu widzę oczami wyobraźni gościa z charakterystycznym ruchem ręki, takie wiecie złożone razem palce razem z całym pakietem charakterystycznych zachowań. Fajni ludzie
Magara 23:24, 27 lut 2026

Judith - a wiesz, że będzie The Cure na Openerze w tym roku???
W pierwszym odruchu już bilet kupowałam, ale odpuściłam Strach przed rozczarowaniem na mnie napadł Jednak "kilka" lat minęło - bojam się, bojam
Szczególnie po tym jak postanowiliśmy się wybrać kilka lat temu na koncert Guns N'roses w Gdańsku - niby okazja się trafiła, bo blisko i legenda i jakieś wspomnienia z młodości, i w ogóle
Ale bardzo przeżyłam zderzenie młodzieńczych wspomnień z rzeczywistością Stary i gruby Axel miotający się po scenie, a do tego playback - no nie da się tego odzobaczyć

Jola - fakt, szkoła z pierwszych miejsc rankingów, od lat, teraz chyba też. Ile te rankingi warte - trudno powiedzieć. Dla mnie to była trochę szkoła życia, ale nie żałuję

Mary - piątkę przybijam Oceniając czasy liceum po latach, widzę jednak więcej plusów niż minusów. U nas było sporo dzieci "budżetówki", to się ładnie wymieszało z innymi dzieciakami - tymi "placówkowymi" chociażby. Ale pamiętam, że byliśmy dla siebie wszyscy mega wsparciem, nie konkurencją. Chyba takiego słowa wtedy jeszcze nie znaliśmy

TARcia - żurawie przyleciały Już dwa dni temu sąsiadka mi mówiła, że słyszała Dziś latały jak wściekłe - znaczy wiosna jednak przyszła

Gosia-Polon - Ty mi poprzeczkę podnosisz Sam język nie styknie, na gestach trzeba się znać???
Magara 23:29, 27 lut 2026

U mnie śnieg nadal. Są miejsca, które rozmarzają szybciej - tam śmieci i błoto głównie widać.
Przycięłam dziś sześć hortek rosnących przy domu
Jutro ruszam tyralierą - gdzie się da, tam robię porządki
Inaczej się nie da, chociaż błoto w miejscach gdzie śnieg znika jest przeokrutne
TAR 10:11, 28 lut 2026

Ja nie mam juz mocy czekac na rozpuszczenie walow sniegowych. Uruchamiam wode ogrodowa i rozpuszcze to cholerstwo.

Mnie czeka w maju koncert Lady Pank i w lipcu Lenny Kravitz.
Ponoc koncerty Kravitza wymiataja, o Lady Pank kraza rozne opinie. Ale to koncert jubileuszowy 45 lecie to moze dadza rade.
Nie wiem jak Cure na koncertach ale Smith tez wagowo przybral. Lubie czasem kawalek lub dwa posluchac. Ale to troche dolujaca dla mnie muza. Ja to bym chciala na Bon Jovi ale nie ma szans.

Zurawie wczoraj gadaly jeszcze o 23 jak poszlam na ostatni sik z psami. I dzis od rana. Dolecialo ich troche w miedzyczasie. Poczulam sie lepiej psychicznie Choc sily fizycznej nie mam. Caly czas mam powiklania po chorobie. I dlugo jeszcze pewnie sil miec nie bede. Ale walcze. Luby mi pomoze ogarnac ogrod. Mama chciala pomoc ale ma laserowy zabieg oczny to jest wylaczona.
Judith 16:28, 28 lut 2026

Magara napisał(a)
Judith - a wiesz, że będzie The Cure na Openerze w tym roku???

Wiem Magarko, ale ja niestety jestem niekoncertowa . W sensie w grę wchodzą tylko przedsięwzięcia z jasno wyznaczonym miejscem siedzącym. W przeciwnym wypadku atak paniki murowany. Zatem niestety koncertowe doznania z wystąpień ulubionych zespołów nie da mnie .
Wygląd wykonawcy jest dla mnie całkowicie nieistotny, natomiast playback to faktycznie dramat w przypadku takiego zespołu.