Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

Bee 10:41, 02 cze 2026

TAR napisał(a)
i inne, troche ladniejsze kadry

Pięknie zarosłaś

A co to za cudo?
Monia81 21:18, 02 cze 2026

Ania fotki jak zawsze pierwsza klasa, umiesz uchwycić to coś zabuszowałaś się, bujnęło wszystko w ekspresowym tempie
TAR 15:48, 03 cze 2026

PrawieBory napisał(a)

Fajnie zarosłaś
tez mi pasuje

Ewa777 napisał(a)
Bardzo fajny, uporządkowany busz Ci się zrobił. Kupiłaś piękne orliki. Wiesz, że w tym sezonie byłam tylko raz w ogrodniczym? i to po koszyczki ozdobne, a nie po rośliny. Jedynie byłam w Renku po begonie na obwódki. A tak to nie mam czasu nawet wpaść do ogrodniczego.

Ja tez po raz pierwszy w tym roku u nas, bo raz po drodze zaliczylam pod Bydgoszcza 2 ogrodnicze . A o targach majowych zapomnialam. Nie mam juz gdzie sadzic, to i wizyt tylu nie trzeba. Moze by pouzupelniac z czasem ubytki.

April napisał(a)
Już ci mówiłam że buki masz cudne. Orliki też fajne kolorki zdobyłaś. Serduszka jest bardzo ciekawa, nie dziwię się że kupiłaś.
No buszkowato się zrobiło

Jola, dzieki. Byly wlasnie 3 biale i jedna zlota z rozowymi kwiatami. Ale takie juz mam. Orliki jakos same pod reke wpadly. Prowodyrka zakupu była Mrokasa pokazujaca swoje maślanki. To wiesz w glowie podswiadomosc chyba zadzialala. Bo zebym specjalnie szukala to nie. Pojechalam po perukowca A wyszlam z bukami, serduszkami i orlikami.

Monia81 napisał(a)
Ania fotki jak zawsze pierwsza klasa, umiesz uchwycić to coś zabuszowałaś się, bujnęło wszystko w ekspresowym tempie

Moniu kochana, dzieki. Ciesze sie, ze juz coraz gesciej a ja schowana moge odpoczywac

Bee napisał(a)

Pięknie zarosłaś

A co to za cudo?

A to klon japonski Tsuma Gaki. Obrzydliwy
Wafel 19:53, 04 cze 2026

TAR, już przy czytaniu twojego wątku czuć, że jesteś energiczną osobą, ale po osobistym spotkaniu stwierdzam, że jesteś wprost wulkanem energii Teraz rozumiem skąd ta siła do biegania z roślinami i tworzenia takiego bogatego buszowatego ogrodu Cmok!
mirkaka 06:23, 05 cze 2026

Zgadzam się całkowicie z Asią
Tar, fajnie było Cię poznać, jesteś duszą towarzystwa, fajna, ciepła i śliczna dziewczyna
mrokasia 10:37, 05 cze 2026

Chociaż raz ja byłam prowodyrką zakupów .
Judith 11:26, 05 cze 2026

Ale fajowe spotkanie miałyście!
A fotki będą?

EDIT: poleciałam do Mirki po fotki
sylwia_slomc... 19:11, 05 cze 2026

TAR napisał(a)
Cos stalo mi sie z milorzębami. Czy jest ktos kto zdiagnozuje problem. Znalazlam na watku o chorobach ale nic z niego nie wyniklo. Grzyb/robal/naturalny meszek. I wez tu czlowieku badz madry
Nie uśmiecha mi sie psiukanie ale jesli trzeba to bede musiala.

na rabacie pojawiły sie nowe urocze rosliny

a polamany judaszowiec ma zywa jedna galazke i co z nim zrobic? uciac reszte i starac sie wyprowadzic na nowo? Chyba mi sie nie chce

Ja bym obstawiała grzyba. A judaszkowi utnij to co suche, one ładnie się odbudowują. Pytanie dlaczego reszta uschła? Przemarzł czy werticilioza? Jak utniesz przyjrzyj się dokładnie przekrojowi.
TAR 19:21, 07 cze 2026

Sylwio ani wertycilioza ani uschniecie ani przemarzniecie. Spadajacy snieg z dachu go polamal. Przepolowil pien. Odrasta dolna galazka powyzej uszkodzonych czesci. Na zdjeciu widac dwa obandazowane zniszczone miejsca. Mialam nadzieje, ze uda siego skleic.
TAR 19:30, 07 cze 2026

Wafel napisał(a)
TAR, już przy czytaniu twojego wątku czuć, że jesteś energiczną osobą, ale po osobistym spotkaniu stwierdzam, że jesteś wprost wulkanem energii Teraz rozumiem skąd ta siła do biegania z roślinami i tworzenia takiego bogatego buszowatego ogrodu Cmok!

Asiu, dzieki. Wiosna wyzwala we mnie poklady energii. No nie umiem usiedziec w miejscu. Bardzo sie ciesze, ze Was poznalam. I zapraszam rowniez do siebie, kiedy chcecie. Terminarz dopasujemy.

mirkaka napisał(a)
Zgadzam się całkowicie z Asią
Tar, fajnie było Cię poznać, jesteś duszą towarzystwa, fajna, ciepła i śliczna dziewczyna

Mirko, nie umiem przyjac komplementow. Troche przesadzacie. Mnie rowniez bylo milo Was poznac. Trojmiejska ekipa coraz liczniejsza

mrokasia napisał(a)
Chociaż raz ja byłam prowodyrką zakupów .
ktos zawsze musi byc prowodyrką ja osobiscie nie narzekam

Judith napisał(a)
Ale fajowe spotkanie miałyście!
A fotki będą?

EDIT: poleciałam do Mirki po fotki

Fotki u Mirki. Niestety w polowie drogi sobie przypomnialam ze nie wzielam aparatu. Ale nie chcialam sie spoznic. Wiec tylko z telefonu troche cyknela. Ale te piekne rodki same sie bronia. Przy zdjeciach nie trzeba naprawde sie wysilac.