Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

Bee 10:41, 02 cze 2026

TAR napisał(a)
i inne, troche ladniejsze kadry

Pięknie zarosłaś

A co to za cudo?
Monia81 21:18, 02 cze 2026

Ania fotki jak zawsze pierwsza klasa, umiesz uchwycić to coś zabuszowałaś się, bujnęło wszystko w ekspresowym tempie
TAR 15:48, 03 cze 2026

PrawieBory napisał(a)

Fajnie zarosłaś
tez mi pasuje

Ewa777 napisał(a)
Bardzo fajny, uporządkowany busz Ci się zrobił. Kupiłaś piękne orliki. Wiesz, że w tym sezonie byłam tylko raz w ogrodniczym? i to po koszyczki ozdobne, a nie po rośliny. Jedynie byłam w Renku po begonie na obwódki. A tak to nie mam czasu nawet wpaść do ogrodniczego.

Ja tez po raz pierwszy w tym roku u nas, bo raz po drodze zaliczylam pod Bydgoszcza 2 ogrodnicze . A o targach majowych zapomnialam. Nie mam juz gdzie sadzic, to i wizyt tylu nie trzeba. Moze by pouzupelniac z czasem ubytki.

April napisał(a)
Już ci mówiłam że buki masz cudne. Orliki też fajne kolorki zdobyłaś. Serduszka jest bardzo ciekawa, nie dziwię się że kupiłaś.
No buszkowato się zrobiło

Jola, dzieki. Byly wlasnie 3 biale i jedna zlota z rozowymi kwiatami. Ale takie juz mam. Orliki jakos same pod reke wpadly. Prowodyrka zakupu była Mrokasa pokazujaca swoje maślanki. To wiesz w glowie podswiadomosc chyba zadzialala. Bo zebym specjalnie szukala to nie. Pojechalam po perukowca A wyszlam z bukami, serduszkami i orlikami.

Monia81 napisał(a)
Ania fotki jak zawsze pierwsza klasa, umiesz uchwycić to coś zabuszowałaś się, bujnęło wszystko w ekspresowym tempie

Moniu kochana, dzieki. Ciesze sie, ze juz coraz gesciej a ja schowana moge odpoczywac

Bee napisał(a)

Pięknie zarosłaś

A co to za cudo?

A to klon japonski Tsuma Gaki. Obrzydliwy