Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowe migawki z ogrodu

Nowe migawki z ogrodu

TAR 22:03, 13 cze 2025

Cudowny ten gozdzik
Sylwia ty wez nie kracz, bo jeszcze nie daj jakis gliniarz czyta
tulucy 22:21, 13 cze 2025

sylwia_slomczewska napisał(a)
Piękny ten różowy irysek Skąd my znamy tak wyładowane samochody Ja to się dziwię, że nas jeszcze nigdy policja nie zatrzymała z tego powodu

Też mi to dziś przemknęło przez myśl, jak mnie radiowóz mijał
tulucy 22:23, 13 cze 2025

Ale widocznosc była, boczne lusterka działały. W sumie to nie wiem, jak jest w kodeksie. Ale jak się jedzie z przyczepą z plandeką czy turystyczna, to w ogóle nic przez wsteczne nie widać. Więc to chyba jest dopuszczalne.
UrsaMaior 00:26, 14 cze 2025

Profesjonaliści używają bocznych
mrokasia 08:26, 14 cze 2025

Oj tam, oj tam. Kiedyś wracałam z ogrodniczego, cały samochód wypchany roślinami. I złapała mnie policja, za prędkość . Policjant podszedł i pyta gdzie się tak spieszę. A ja mu na to, że do domu zanim mąż wróci z pracy, żeby nie zobaczył ile roślin kupiłam. No i że wydałam wszystkie zaskórniaki na rośliny i przez mandat wszystko się wyda i będę miała awanturę stulecia. Popatrzył, pocmokał i dał mi tylko upomnienie .
tulucy 13:49, 14 cze 2025

Rumianki na dobrą sobotę
Judith 14:53, 14 cze 2025

mrokasia napisał(a)
Oj tam, oj tam. Kiedyś wracałam z ogrodniczego, cały samochód wypchany roślinami. I złapała mnie policja, za prędkość . Policjant podszedł i pyta gdzie się tak spieszę. A ja mu na to, że do domu zanim mąż wróci z pracy, żeby nie zobaczył ile roślin kupiłam. No i że wydałam wszystkie zaskórniaki na rośliny i przez mandat wszystko się wyda i będę miała awanturę stulecia. Popatrzył, pocmokał i dał mi tylko upomnienie .

Fajna historia, nie ma to jak wziąć na litość i nasciemniac .
To mi przypomniało filmik, jaki widziałam: babka opowiada, ze pokłóciła się z mężem. Ma świadomość, ze nie miała racji i postanowiła go przeprosić kupując mu kwiatka. W tym celu udała się do ogrodniczego i kupiła cały wózek roślin stwierdzając, ze w takiej sytuacji na pewno przyjmie jej przeprosiny . To się nazywa ściema .
Judith 14:54, 14 cze 2025

tulucy napisał(a)
Rumianki na dobrą sobotę

Cudo!