Mala_Mi
19:39, 08 cze 2012

Może i mnie tam pokieruje, bo część zakupionych róż...wygląda kiepsko.... a dziwne, bo u mnie róże rosną dobrze....
I moje nowe zakupy ...... Boziu gdzie ja to posadzę.....???? A pojechałam tylko zobaczyć co jest do oczka wodnego.....
Ale udało mi sie kupić rutewkę
Żałuję, że nie wzięłam więcej.... Miskanta weriegatusa..... i trochę innych .... najgorzej, że w jednym znów brakuje mi kartki z nazwą..... i nie wiem jakie to urośnie...... ale pamiętam, że do cienia.... i dwa rodzaje paprotek, które sie nie rozsiewają...piękne... Piwonię z liśmi jak koperek.... i żurawkę (w miejsce tej co wypadła z powodu robali).. i trochę innych co jak na razie nie pamietam nazw......
I moje nowe zakupy ...... Boziu gdzie ja to posadzę.....???? A pojechałam tylko zobaczyć co jest do oczka wodnego.....
Ale udało mi sie kupić rutewkę