Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

betysia 19:51, 06 wrz 2012

Anus..Bonsoir kochana...oj liczylam,ze niebawem znow pokarzesz moje ulubine czupuraki
...uwielbiam je!!!!!!
sciskam i slona zycze...i nie tylko...
Bogdzia 20:32, 06 wrz 2012

Aniu piękne zdjecia sójek w kąpieli. Muszę Ci powiedziec źe ja często obserwowałam że jak się sójki kąpią to jedna siedzi na czatach i patrzy czy jest bezpiecznie. A potem tak jak było u Ciebie jest zmiana i kąpie sie ta druga a pierwsza pilnuje.Pozdrawiam
Martek 20:44, 06 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)
Aniu piękne zdjecia sójek w kąpieli. Muszę Ci powiedziec źe ja często obserwowałam że jak się sójki kąpią to jedna siedzi na czatach i patrzy czy jest bezpiecznie. A potem tak jak było u Ciebie jest zmiana i kąpie sie ta druga a pierwsza pilnuje.Pozdrawiam

Normalnie jakby w drzwiach klamki nie było ...)))))))
marzena 20:53, 06 wrz 2012

Ania, sójki na kamieniach w wodzie - urocze
ale ja zastanawiam się jak masz czas na te obserwacje ornitologiczne ? chyba trzeba trochę czasu na to poświęcić ?
aldonaz 21:11, 06 wrz 2012

Aż trudno uwierzyć, że przy tegorocznej suszy masz tak bujne i kolorowe rośliny. A sójki w kąpieli niezwykle pocieszne. Obserwuj dalej i pokazuj zdjęcia.
Mala_Mi 21:21, 06 wrz 2012

Odpowiedż hurtem

Bogdziu... moje obserwacje w takim razie prawidłowe..... ale widok obłedny........ bo to duży ptak, który nic nie robi tylko fontannę.. i jako jedyny wchodzi na głebszą wodę do kąpieli....

Betysiu.... uwielbiam patrzeć na ptaki...... taki relaks......

Martek.... hasło strzeliłaś dobre..... aż razem z M wybuchnęliśmy śmiechem..... zupełnie jak przy tekstach Izy Śmiech to zdrowie

Marzenka.. to zajęło mi tyle co strzelenie fotek..... a z obserwacjasroki i cykaniem fotek dla sójek.. tyle co przerwa na nałoga czyli 5 minut odpoczynku dla oczu od komputra ....... i to dobry odpoczynek.. No i 5 minut na wstawienie zdjeć....... ptaków jest dużo, a że woda w zasięgu mojego wzroku, to i o obserwacje nie jest trudno.... tylko aparatu pod ręką nigdy nie ma.. bo głupio go trzymać na polu...

Wczoraj "ekipa sprzątajaca" czyli sierpówka próbowałą siąść na liściu lili wodnej.. i co siadała , to listek w dół i tak walczyła ostro.. w końcu się poddała i pofrunęła do strumyczka Ale banana na twarzy od strzału

Izuś, Eliza.... też byłyście na poprzedniej stronce..... i cieszę się, że mój poczochraniec się spodobał..... foto po powiększeniu ..... rozwaliło mnie na łopatki.......

Wycięłam foto...... możę będzie lepiej widać...

Mala_Mi 21:23, 06 wrz 2012

aldonaz napisał(a)
Aż trudno uwierzyć, że przy tegorocznej suszy masz tak bujne i kolorowe rośliny. A sójki w kąpieli niezwykle pocieszne. Obserwuj dalej i pokazuj zdjęcia.

Trawnik podlewa sieautomatycznie.... a reszta jakimś cudem daje radę.. ale kilka razy co gorsze podlewałam.... a przezpiątek , sobotę i niedzielę wylewaliśmy basen.. wiec iglaki wokół działki i trochę innych rabatek dostały trochę wody... ale i tak wystarczyło na podlanie tylko 2/3 działki.....
Co zaschło to nie pokazuję
Bogdzia 21:25, 06 wrz 2012

Martek napisał(a)

Normalnie jakby w drzwiach klamki nie było ...)))))))

Czasem klamki nie ma gdy ktoś złośliwy ją wyjmie.
Madzenka 21:25, 06 wrz 2012

Ale cudna kąpiel w ciurkadełku
an_tre 21:28, 06 wrz 2012

asc napisał(a)

Jest taki milusi
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies