Aniu, masz piękne róże i pięknie je pokazujesz. Naprawdę z przyjemnością obejrzałam te letnie widoki. Nawet chyba zapach poczułam? Tak pięknie pokazałaś te królowe kwiatów.
Jakie róże są:
-do 1m wysokości
-blady róż po jasny róż
-kwiaty do 10cm
-kwiat pełny jak na Twoim avatarku
-i...bezproblemowe
-no i pachnące choć troszkę
???
pilnie potrzebuję informacji bo sobie cosik zaplanowałam
Cieszę się, że zapadłeś na tak przyjemną chorobę .
Też jestem cekawa jak to dalej bedzie i co Ci jeszcze przybędzie .
No tak, no tak, zupełnie jak ja już nie mogę sie doczekać
Dziękuję Aneczko :*
Do raju to jeszcze daleko , nie mam na to ani miejsca ani pieniędzy, ale może kiedyś choć troszkę..
Mnie się za to marzy iglasty ogród, szczególnie o tej porze roku, gdy róże pokazują tylko swoje łyse badylki i brakuje mi zieleni i ochrony przed wiatrem, chciałabym także duuuużo rh, szalenie mi się podobają, ale gdzie to wszystko posadzić
Musimy się pocieszać, szczególnie teraz, gdy w końcu przyszła ta zima
Kciuki się przydały Aneczko ,myszor wrócił do siebie, ja też się mam lepiej, mam wyniki, ale opisane tak, że nie wiem o co chodzi . Jeżeli dobrze zrozumiałam, to jednak szyja, nie głowa daje mi w kość.
To duża ulga .
Zakochana jestem w romantycznych ogrodach, coraz bardziej ze stylowych, uporządkowanych ogrodów przenoszę swoje myśli do tych bardziej naturalnych, bujnych miejsc .
Dziękuję Jolu
U mnie źle rosną i ciemierniki i powojniki, wydaje mi się, że to wina mojej piaszczystej ziemi.
Bożenko
Jak ja już tęsknie do tych zapachów. I róż i innych kwiatów...
Jeszcze troszkę
Madziu, ja też najbardziej lgnę do tych różowych róż
Dzięki, dzięki
O tak, było co oglądać
Gosiu :*
Angielki może? Heritage, Wisley 2008, James Galway, one są tak ciut ponad metr.
Albo z romantycznych - Andre le Notre, Frederic Mistral.
Renesansowe - Clair Renaissance, Ghita R.
A może Sebastian Kneipp?
Uwielbiam tę różę, ma też ciut ponad metr, jest silnym, obficie kwitnącym krzewem o zapachu mirry.
Kwiaty pełne, jasne w kremie lub w różu (zależne od pogody)