Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ania i róże i cała reszta :)

Ania i róże i cała reszta :)

an_tre 21:03, 17 sty 2014

AniaDS napisał(a)

.

Cudowny ten obraz Aniu
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 21:42, 17 sty 2014

Głosuję za Mozartem .Pozdrawiam.
agatanowa 22:31, 17 sty 2014

Mozart bardzo ładna, bardzo
Mala_Mi 22:37, 17 sty 2014

Oj... oglądam róże na FB....... aż wzdycham... i mówię więcej róż nie sadzę, bo nie mam czasu przy nich latać.. ale aż korcą następne....
kaisog1 23:00, 17 sty 2014

Ania czy to wysokie fioletowe po lewej stronie to szałwia? Jeżeli tak zdradź jej nazwę...
monteverde 23:44, 17 sty 2014

A ja zamiast Mozarta kupiłam Constanze Mozart, czekałam na nią rok, boi się deszczu ale jest piękna, parasolkę będę nad nią rozkładać nie masz Pomponelli to Ci zostawię na dobry sen

Madzenka 09:19, 18 sty 2014

Aniu zakupiłam nastepujące rózyczki: William Shakespeare, Othello, Munstead wood, Gospel.
Będe się cieszyć ich kolorem, ale aż się boję bo mi się ogród różany powoli robi....
Pod williama muszę zrobić miejsce przesadzając golden cellebration. Kiedy najlepiej ją przesadzić? Na początku marca czy raczej w okresie cięcia róż?
Buziki przesyłam i życzę pieknego słonecznego dnia
bociek 12:21, 18 sty 2014

Aneczko, czytam o rezonansie. Trzmam kciuki za dobre wyniki. Mysza szkoda, ale moze nic mu nie bedzie. Predzej bym sie spodziewala, ze kot uszczknie mysza a nie pies.

Buziaki Aniu
Milka 13:04, 18 sty 2014

Aniu, a ja się wcale nie dziwię, ze nowe róże ci przybyły, tyś królowa róż i też niezły wirus na O. rozpowszechniłaś...ja się już nie zarzekam, bo jak będą u mnie robione zmiany, znajdzie się miejsce i na róże i wtedy już solidnie zabiorę się za wybieranie na razie podczytuję, kto i co kupuje
Mam nadzieję, że wyniki będą dobre, trzymam kciuki, bo to rok dobrych myśli
AniaDS 13:09, 18 sty 2014

ewa004 napisał(a)
Aniu trzymam mocno kciuki ,musi być ok nie ma innej opcji

Dzięki, inaczej być nie może .

anna_g napisał(a)
Aniu ja się dopiero dzisiaj poważnie przyłożyłam do przeczytanie kilku stron wstecz u Ciebie... i czytam o rezonansie i czekaniu na wyniki... Pewnie niejeden z nas wie co to jest "czekanie na wyniki". Mam nadzieję, że się już doczekałaś na bardzo dobre wyniki a jeśli nie to ja mocno trzymam kciuki żeby wszystko było super i żebyś nie musiała już mieć takich doświadczeń... Pozdrawiam

Aneczko, wyniki prawdopodobnie we wtorek, więc wciąż czekam, dzisiaj jest piękny, słoneczny dzień u mnie więc i ja ma bardziej pozytywne nastawienie do świata. Musi być dobrze .

Gabrysia_ napisał(a)
Aniu...czekam na dobre wieści z rezonansu
...czytam o nowych dziesięciu chciejstwach,co to ich miało już nie być
Buziaki

No tak, każdej jesieni i wiosny przychodzi taki czas, że nie wytrzymuję pokus i znów przepadam..
Ale kiedyś nastąpi ten dzień, że w końcu sobie odmówię pokus .

Rench napisał(a)
Też trzymam kciuki

Buziam :*