Nie wyglądaja źle ale tez myśle ze moga miec sucho. Małe deszcze nie podlewaja rh bo one maja z lisci parasol i tylko w czasie duzego deszczu woda dostaje się pod nie. Po malym deszczu trzeba podlewac wiec jeśli nie padał obfity deszcz to podlej ale liscmi się specjalnie nie przejmuj, moze chodzi tylko o to ze jest zimno.
Bogdziu dziękuję za ocenę Podlewam je jak nie pada więc raczej nie powinny być przesuszone no ale może za mało. Powiedz mi czy po kwitnieniu powinnam je zasilić nawozem? Przesadzałam je bardzo wczesną wiosną więc nie wiem czy to dobry pomysł.
Piękne Rh. Zimno u nas w nocy, to pewnie dlatego te liście takie, a mimo dużej ilości deszczu u nas, to pod niektórymi roślinami sucho niestety. Dobrze, że dużo deszczówki się nazbierało. Ale przyszły tydzień ma być cieplutki. Targi też pewnie odwiedzę, tak szybciutko chociaż popatrzeć
Zimno, zimno...dzisiaj wyszłam popielić w zimowej kurtce...A Rh rzeczywiście pomimo deszczu miały sucho. Mówisz że ma być cieplej? fajnie by było ale zobaczymy czy się sprawdzi.
Ja też w zimowej kurtce spaceruję... Brrrrr, taki piękny miesiąc mamy, a pogoda nie pozwala się tym cieszyć. Ręce marzną przy plewieniu itd., a teraz u nas ulewy zapowiadają... Fuj.
Rodki ślicznie kwitną, jak tam? Listki się podniosły?
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Jagoda ano nie podniosły się. Dałam im papu może będzie lepiej
AlKa no to u nas jednak cieplej było bo czapka nie była potrzebna za to dzisiaj głowę urywało.
Tess ociepliło się trochę więc ochota na wychodzenie do ogrodu powróciła poprawię się jutro