Marto, jesteś szczęściarą, bardzo lubię patrzeć na przelatujące gęsi i żurawie. Dziś byłem przez pół dnia na podwórku i nic mi się nie trafiło.
Wiktorio, powiedz jak tego nie robić, przecież to jest tak piękne zjawisko że nie da się tego nie pokazać i nie chwalić. Ja propaguję wszystko co jest piękne, nawet biebrzański park w którym się zabujałem, Pokazywałem fotki Marcie i Tamaryszkowi nawet zawiozłem jej dwa piękne albumy, mogę i Tobie puścić jeśli lubisz takie klimaty.
Urszulo mój admiration jest już ukorzeniony, Jak nie zapomnę to go pstryknę.
Ewo dzięki za hostę, Ty tak szybko zmieniasz avatary że ja nie wiem czy Ty to faktycznie Ty.
Elu, już naprawiłem to niedopatrzenie, sorki.
Dziś, ostro popracowałem na ogrodzie, miałem pomocników to musiałem ich wykorzystać. Truskawki ogolone ale tego było ło matko. Poleciałem po agro szmatę i jutro będę dosadzał 5 rządków, tyle było
sadzonek że szkoda było wyrzucić. Kwiatki wyrwane, ziemi nowej nawiozłem i kompostu a na to obornik.
Już zaorałem teraz zjadłem obiad i idę rozrobić Emy i podlać trza ale mi się nie chcę ale jak mus to nie ma pomiłój. Jest dziś prawie upał i ciemno a Emy to kochają a na zimę muszę ich się pozbyć.
To moje datury.