Ewo, to jesień tak maluje ja to tylko pokazuje. Stwierdzam że w tamtym roku było ładniej w tym jakoś sucho było i liście dziwnie się przebarwiały i szubko spadały i za dużo wiatru było który rwał je na potęgę.
Irenko, wiem, widziałem i wpisałem się, czyż bym się pomylił?
Mirka , to kawałeczek drogi jest do mnie ze 4 dychy. A miskanta tak wypasłem na EM-ach i biohumusie, zresztą jak wszystko na warzywniku cofnij się do tyłu pokazywałem pory,selery, buraki, marchew, a kabaczki to takie wielkie leżą jak prosiaki, muszę zrobić foto.
Bożenko, ogólnie nie lubię tej pory roku która nadchodzi ale i ona ma swój urok. Mam drzewa i krzewy które nawet w bez śnieżną zimę wyglądają cudownie, klon pensylwański i strzępiastokory, trzmielina oskrzydlona, leszczyna turecka i contorta, platan, rajska jabłonka w kształcie parasolki, derenie w różnych kolorach, no i krzewy które mają całą zimę owocki i trawy które całą zimę falują i szeleszczą. Zimowe fotki również są przepiękne.
Gabrysiu masz racje, że u mnie trochę parkowo jest dzięki tym coraz większym drzewom. Ty również masz sporo drzew i kiedy urosną będzie super już za 10 lat będą spore moje mają 15.
Bogdziu, wiem że to duże drzewo ale zawsze rośnie prosto i ma taką stożkową wzorcową koronę i przepiękną korę która jest bardzo miła w dotyku. Moje orzechy jeszcze są puste, dopiero zaczyna owocować, mają też 15 lat. Pozdrawiam gorąco w ten chłodny dzionek.