Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

Mala_Mi 13:03, 02 gru 2012

Pamiętaj , przez niedźwiedziem nigdy nie uciekaj, a najlepiej sobie śpiewaj chodząc..lub gadaj do siebie... dzikie miśki zejdą Ci z drogi.. ...... moje doświadczenie z niedźwiedziami dotyczy tylko naszych polskich Tatr...ale niedźwiedź to niedźwiedź... mam nadzieję, że to nie Grizli.
Klamber 07:47, 03 gru 2012

Witajcie, Pogoda mi pomieszała plany ale w południe wyszło słonko i poszedłem w teren ale w innym kierunku a mianowicie jezioro Okanagan. Idzie się nasza drogą tylko w lewo. Widoki jak zwykle przepiękne tylko jak zwykle czasu mało, nad jezioro jest przynajmniej z 5 km. Maszerowałem przez dzielnicę Bella Vista wzdłuż sadów. Było słońce i o dziwo wiało lekko dzisiaj. Rano jak padało poszedłem do naszej pralni w piwnicy i uprałem ciuchy, jest tam 5 pralek i 2 suszarki wrzuca się 1,50 i się pierze. Obok jest klub i można tam poczekać ale ja poleciałem na górę robić sobie drugie danie
Irenko, postaram się Ciebie zachęcić w dużym samolocie jest dużo ciszej niż w małych nie jest tak źle.
Bogdziu, byłem w jasnej kurtce i ten łobuz krzyczał na mnie jak siedział na czubku jak się schowałem za drzewa to był cicho jak tylko wyszedłem to wrzeszczał więc nie trudno było go dopaść. Dziś widziałem w sadzie szpaki, dużo ich było.
Ewelino, wolał bym yogiego nie spotykać , teraz jest najlepszy okres bo śpią.
Haniu, ja nawet na miasto biorę aparat, dziś zrobiłem chyba 25
Monte, myślę że masz rację wolałbym nie mieć takiej przygody. Kowalik był identyczny jak u nas niestety zepsułem zdjęcie a na drugie zabrakło czasu bo pomaszerował sobie na drugą stronę drzewa.
ASC, niestety tu są Gryźli i jeszcze jakieś czarne, ziomki naszego. Jest tu jeszcze wiele innych kolesiów, wilki, kojoty pewnie jakieś pumy lepiej nie czytać Aniu dla ciebie Silver Star z daleka rzuciło mnie w drugą stronę. Góra była cały czas w chmurach i dopiero po południu się odkryła i było widać świeży śnieg. Patrzyłem w necie jest 60 cm śniegu Wpisz na youtube Silver Star są filmiki z nart i zjazdów rowerowych.

Bea 07:55, 03 gru 2012

Witam.

Bardzo ciekawa relacja tylko nie widać tam prawie ludzi, jakby wyludniało.

Pozdrawiam i chyba dobrej nocy ?
Klamber 08:10, 03 gru 2012

Witaj Beato już pisałem wcześniej, że ludzie tu piechota nie chodzą, nawet w centrum jest ich bardzo mało. Tu nawet po masło do sklepu na następnej przecznicy jedzie się samochodem. Dalej dzisiejsze zdjęcia i uciekam spać a dla Was miłego dzionka

Bea 08:13, 03 gru 2012

"Szczęśliwi" ludzie pieniędzy na benzynę liczą
Martek 08:18, 03 gru 2012

Ale piękne zdjęcia ! Mocne kolory i temat zapełnia każdy róg papieru
Pozdrawiam Robercie,trzymaj się tam Chłopie
Miłych snów
hanka_andrus 08:18, 03 gru 2012

Robercie.śpij,zmęczony jesteś,piękną wycieczkę zrobiłeś i okolicę nam ładnie pokazujesz.Szybkiego tygodnia.i żebyś znów nas mógł na wycieczkę ze sobą zabrać.Dobranoc.
Bogdzia 20:46, 03 gru 2012

Pozdrówka Robert i dzięki za zdjęcia i opisy.
monteverde 00:30, 04 gru 2012

Dzięki Robercie za kolejną relację
Klamber 05:33, 04 gru 2012

Dziękuje Wam za odwiedzinki, będę dalej pokazywał fotki z wycieczki na jezioro. Na dwu pierwszych

fotkach widać że nie mają tu ludzie ogródków albo takie 2x3m. Dla tego nie pokazuję wam ogrodów bo tu takowych nie ma lub jest ich znikoma ilość. Jak na taki trafię to na pewno pokażę.

Dobrze że chociaż piękne okoliczne widoki rekompensują te braki. Dziś postanowiłem że kupię rower, nie będę więcej zasuwał na piechotę. Nie mam już chyba zdrowia do takich wycieczek i szkoda czasu.

Wczoraj też ledwo się przywlokłem, coś mi nawala prawa noga. W necie wypatrzyłem już że mają w Walmarcie za 125$, zobaczyłem na mapie drogę do marketu i że czynny jest do 23, to polecę po południu. Zbyt dużo czasu nie mam bo wieczorem muszę coś zrobić do jedzenia a niestety trochę się

z tym schodzi. Pogadam z rodzinka i do Was napiszę, posiedzę przy zdjęciach i nie ma nawet czasu filmu obejrzeć. Życzę wszystkim miłego dzionka