Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

Bogdzia 09:24, 07 gru 2012

Śliczne świąteczne zdjecia . pewnie ze statywu robiłeś.Kolorowo i wesoło. Miłych snów.
hanka_andrus 09:57, 07 gru 2012

Trzymaj się! Polak potrafi sobie radzić!
monteverde 10:31, 07 gru 2012

Pozdrawiam Robert i czekam na kaczki
Mala_Mi 10:55, 07 gru 2012

Robert.... szkoda, że Mikołaj CI nie dał roweru Ale na zimę musisz też kupić opony zimowe i gogle
Mala_Mi 11:01, 07 gru 2012

Zaczęłam pisać posta rano po 7, wysłałam dopiero teraz (brak czasu) i widzę nowe fotki.. i wiadomość, że rower już masz...
Ale zazdroszczę , że u Ciebie już można palić światełka świąteczne.. u nas jeszcze za wcześnie.. tylko w radiu już nadają cały czas reklamy świąteczne... Ja na razie nie myślę o świętach, by nie dokładać do głowy dodatkowych stresów.. ale lampki chętnie bym zapaliła
Martek 11:09, 07 gru 2012

Przygody niech sobie będą tylko miłe !
Strasznie się cieszę ,że piszesz bo czyta się jak listy od starych znajomych.Dziś każdy zaganiany i takie korespondencje coraz rzadsze
Trzymaj się "Emigrancie"
majkel0326 11:49, 07 gru 2012

Robert,dawno u Ciebie nie byłam,ale teraz przeczytałam relację z Twojej wyprawy od deski do deski Zdjęcia zachwycające,obyś jak najwięcej fotek nam pokazywał! Czekam na fotki z wyprawy nad wielkie jeziora Ujrzeć Ciebie przy pichceniu klopsików również miło Doczytałam,że wracasz dopiero w maju,dobrze więc,że jest internet i możesz z nami się kontaktować.No bo jak to,do maja bez Roberta?! Przesyłam serdeczne pozdrowienia z mojej zasypanej śniegiem wsi do dalekiej Kanady
Milka 12:02, 07 gru 2012

Świetne zdjęcia nocne, nastrój świąteczny...tylko śniegu brak, a u nas już pod dostatkiem; fajne masz przygody, ciekawie się to czyta, pozdrawiam
hanka_andrus 12:55, 07 gru 2012

Wstawaj,szkoda dnia! Kiedyś to śpiewali!Chyba pamiętasz? Ale Ty musisz porządnie się wysypiać,
na zdjęcia z Twych eskapad ,będziemy czekać,jak i na wiadomości.
Czy już z kimś się,,skumplowałeś'? Czy nie bardzo jest szansa.?....Ale my tu są! Twoje kumple!Macham!

Klamber 09:32, 08 gru 2012

Jaką mi sprawiacie przyjemność swoimi wpisami, to nawet nie wiecie, tak daleko od domu a dzięki Wam prawie jak w domu Dziś znów byłem w marketach na końcu miasta na piechotę, po zamknięcie i lampkę a przy okazji kupiłem moro trapera, tylko zabrakło mi na czapki Może w niedzielę zobaczycie mnie w akcji z sarenkami, ostatnio mi zwiały, teraz się z kamufluje. Jest ich tu b. dużo nawet ludzie drzewka siatką grodza, bo pewnie wszystko ogryzają. tak jak na tym zdjęciu.

Jeszcze wrócę do wczorajszego sklepu. Szedłem z zamiarem kupienia roweru w walmarcie ale idąc zobaczyłem wcześniej inny market, sportowy ale na parkingu żadnego samochodu, myślę sobie szkoda że zamknięty ale chociaż zobaczę do której otwarty, patrze że do 9 a była 8, więc biorę za drzwi otwarte a w środku żadnego klienta, tak jest tu w sklepach, fakt że ja chodzę tylko wieczorami ale podejrzewam że w dzień jest nie dużo lepiej. U nas jak by było tyle kupujących, to sklep po miesiącu by si zwinął, bo by go opłaty zeżarły a tu opłaty są minimalne i nie ma tu w ogóle bandyckiego zusu.
Autobusy też puste latają ale do tego pewnie miasto dokłada. Jest tu bardzo dużo starszych ludzi, nie ma ani murzynów ani chińczyków, widać tylko Indian ale nie za dużo.
Haniu, już teraz to obrosłem i wyglądam jak prawdziwy pień w lesie . Rower kupiłem turystyczny na dużych kołach, góral mi się już przejadł. W kuchni to kozak nie jestem ale głodem się nie za morze. Skumplowałem się z pewnym Kolumbijczykiem, równiacha z niego i trochę gada po naszemu.
Anito, ja również jestem zawiedziony ogrodami, nie wiem czy tu jest ziemia bardzo droga czy ludziskom się nie chce. Ale będę pokazywał nawet i te małe.
Bogdziu, nie martw się, w domu jeżdżę cały rok to i tu dam rade, umiem zadbać o siebie, Gorzej martwi mnie to że jak sypnie śniegiem to jazdy nie będzie, bo poza miastem wszędzie cały czas pod górę i jak tu wrócić żeby się nie zabić. Bogdziu, moje prawie wszystkie zdjęcia są ze statywu 95% w niedzielę wieczorem przejadę się po mieście to pokaże jakie tu są iluminacje na pewno będzie się podobało.
Irenko, ciesze się że mogę przybliżyć Ci choć trochę Kanadę. Postaram się pokazać ubrane ogródki, znając Ciebie to na pewno coś przeszczepisz do siebie
ASC, no u mnie mikołaj już był, a światełek jest tu b. dużo już nawet na samochodach widziałem. Marto, Jestem prawie jak na wczasach, przynajmniej psychicznie odpocznę od tego co w kraju. Mi również jest miło że odpisujesz a Twój nastrój i nie tylko Twój, rozumiem i to bardziej niż myślisz.
Aniu Monte, mam nadzieje że będzie pogoda i będę wolny bo doszły mnie dziś słuchy o jakieś extra robocie, na razie nic nie wiem. Kaczki na pewno będą bo jedzenie znika co do okruszka.
Maju, mi również jest miło że podoba się moja relacja z Gór skalistych. Słyszałem że u Was zima w pełni u mnie na razie bez śniegu ale -1 jest a i w górach sypnęło a na mieście sporo samochodów ze śniegiem jeździ. Z tą techniką trochę łatwiej, nie czuje się tej odległości, ja również pozdrawiam z góry, jak jeżdżę na budowę to cały czas zatykają mi się uszy jak w samolocie.

Tak wyglądają ulice nie numerowane. Pozdrawiam wszystkich.